Tunerul de casa al companiei BMW a scos pe piata o Toyota Supra cu 400 de CAI sub capota. Uite-o AICI cum arata

  • Cel mai nou pachet de tuning pentru Toyota Supra vine din Germania
  • AC Schnitzer ofera 400 CP si 600 Nm pentru motorul turbo de trei litri
  • Meniul continua cu diferite imbunatatiri interioare si exterioare
Distribuie pe Facebook

In urma tratamentului suferit, automobilul producatorului japonez ar trebui sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in mai putin de 4.3 secunde, potrivit primelor estimari neoficiale.

Cu mai multe elemente imprumutate de la cea mai recenta generatie a decapotabilei Z4, proaspat (re)lansata Toyota Supra a reusit sa ajunga inclusiv pe lista tunerilor de casa ai companiei BMW. Asa se face ca urmatoarea lista cu modificari destinata automobilului producatorului japonez poarta semnatura specialistilor AC Schnitzer.

Pornind de la motorizarea turbo cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri, inginerii au adaugat o noua unitate de control, obtinand astfel o crestere a valorilor maxime pana la 400 de cai putere si aproximativ 600 de Nm.

Astfel, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora a coborat sub 4.3 secunde, performanta specifica versiunii standard. Cu cat, ramane doar un mister, comunicatul de presa dat de curand publicitatii uitand inclusiv sa mentioneze ce s-a intamplat cu viteza de top care, in mod normal, este limitata electronic la 250 km/h.

Stim, in schimb, ca seria imbunatatirilor continua cu o suspensie ajustabila, capabila sa coboare garda la sol cu pana la 40 de milimetri, la care se adauga un set de jante pe 20 de inch pentru o aparatie in public de neuitat.

Intr-un final, clientii vor mai putea opta si pentru cateva modificari destinate caroseriei in doua portiere, dupa cum este cazul prelungirii frontale sau eleronului posterior. La interior, departe de privirile curiosilor, pachetul disponibil cuprinde un ornament special pentru joystick-ul care comanda sistemul de infotainment, plus pedale din aluminiu.

Toyota Supra de la AC Schnitzer

Toyota Supra de la AC Schnitzer

Toyota Supra de la AC Schnitzer

Toyota Supra de la AC Schnitzer

Toyota Supra de la AC Schnitzer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (51) Poze Toyota Supra de la AC Schnitzer
mai multe