Tunerul de casa al marcii BMW s-a pus pe modificat primul sau Audi RS. Uite ce a iesit

Tunerul de casa al marcii BMW s-a pus pe modificat primul sau Audi RS. Uite ce a iesit
  • Tunerul de casa al marcii BMW s-a pus pe modificat primul sau Audi RS
  • Uite ce a iesit
Distribuie pe Facebook

Lista cu upgrade-uri e limitata - cel putin la momentul de fata, la un nou set de jante din aliaj.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de doi ani - inca de la finalul verii lui 2019, noul Audi RS6 Avant nu mai necesita niciun fel de introducere. Privit de la exterior la interior, mult anticipatul model se remarca (numaidecat) prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, insa adevarul este ca nici aripile laterale proeminente nu vor trece intocmai neobservate; ba chiar dimpotriva, am putea spune.

Seria vestilor bune continua - de cealalta parte a portierelor, cu volanul in trei spite, cu parte inferioara plata si padele pentru schimbarea celor opt trepte de viteza ale transmisiei automate, cu scaune sport cu suport lateral marit, instrumente de bord digitale cu design specific etc.

Audi RS6 Avant cu jante pe 22 si 23 de inch de la Hamann

Audi RS6 Avant cu jante pe 22 si 23 de inch de la Hamann

In plan tehnic, noul Audi RS6 Avant impresioneaza, in special, prin motorul V8 bi-turbo, de patru litri - cu tehnologie mild-hybrid pe 48 de volti si ~600 de cai putere livrati ambelor.puntin. Drept urmare, cu acceleratia la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.6 secunde, pe cand viteza de top e limitata la 250, 280 sau 305 kilometri pe ora (in functie de optiunile alese de client).

Unul dintre cele mai rapide produse ale planetei, mult anticipatul model a fost luat, de curand, la modificat - extrem de surprinzator, de specialistii Hamann, tunerul de casa al marcii BMW limitandu-se insa, la momentul de fata, la vanzarea unor jante pe 22 sau, la cerere, 23 inch.

Costul noilor incaltari nu reprezinta decat o necunoscuta, comunicatul de presa dat recent, - zilele acestea, publicatii dezvaluind, in schimb, ca persoanele interesate de piesele precizare (si) anterior, in randurile de mai sus, au de ales intre doua optiuni la nivel de design: Paragon sau Anniversary Evo. De asemenea, viitorii cumparatorii vor putea opta si pentru diferite finisari, de la caz la caz: negru, gri, argintiu.

Audi RS6 Avant cu jante pe 22 si 23 de inch de la Hamann

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Audi RS6 Avant cu jante pe 22 si 23 de inch de la Hamann
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 14 Octombrie 2021