Tuning Audi: ABT deschide sezonul estival cu un TT Roadster de 310 CP

Tuning Audi: ABT deschide sezonul estival cu un TT Roadster de 310 CP
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat ultimului Audi TT vine de la ABT Sportsline
  • Compania germana ofera un plus de 80 CP si 70 Nm pentru motorul 2.0 TFSI de 230 CP
  • Cresterea de performanta este insotita de o doza extra de agresivitate vizuala
Distribuie pe Facebook

Chiar daca vara calendaristica nu-si va intra in drepturi mai devreme de sfarsitul acestei luni, germanii de la ABT Sportsline nu pierd deloc vremea si anunta inca de pe acum primele modificari destinate celor ce vor intra in posesia noului Audi TT Roadster.

Pornind de la versiunea de baza ce ascunde 230 CP sub capota, celebra companie de tuning din Kempten si-a inceput numarul de magie prin optimizarea unitatii de control din dotarea motorizarii 2.0 TFSI.

Nici sistemul de evacuare oferit in standard de noul Audi TT Roadster nu a ramas prin imprejurimi pentru prea mult timp, cele doua modificari operate de specialistii ABT Sportsline fiind sinonime cu un total de 310 CP si 440 Nm.

Asta inseamna, in libera traducere, atat un timp mai mic de 4.9 secunde pentru realizarea acceleratiei de la 0 la 100 km/h, cat si o valoare mai mare de 250 de kilometri pe ora in dreptul vitezei maxime. Cel putin teoretic...

Audi TT Roadster by ABT SportslineAudi TT Roadster by ABT Sportsline

In ceea ce priveste imbunatatirile de ordin estetic, meniul pregatit de specialistii celebrei companii de tuning din Kempten include, insa nu se limiteaza neaparat la prelungirile destinate spoilerelor fata / spate, respectiv eleronului pentru portbagaj.

Nu, nici vorba de asa ceva, posesorii noului Audi TT Roadster fiind invitati de oficialii ABT Sportsline sa opteze inclusiv pentru o pereche de jante pe 20 inch, combinata cu un set de arcuri ce coboara garda la sol cu pana la 35 de milimetri.

Meniul se incheie, intr-un final, cu insertiile de Alcantara de la nivelul volanului sport, panoului de bord si scaunelor cu suport lateral marit, ce completeaza perfect modificarile operate pe plan exterior, respectiv sub capota.

La ce pret se ridica nota de plata ce insoteste imbunatatirile pregatite de specialistii celebrei companii de tuning din Kempten? Ei bine, iata si o prima intrebare al carui raspuns (oficial) lipseste cu desavarsire pentru moment.

Cu toate acestea, urmatorul lucru reprezinta o certitudine: nu, noul ABT TT Roadster nu va costa la fel de mult precum un TT-S Roadster, in ciuda faptului ca performantele celor doua versiuni ar trebui sa fie asemanatoare.

Audi TT Roadster by ABT Sportsline

Audi TT Roadster by ABT Sportsline

Audi TT Roadster by ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Audi TT Roadster by ABT Sportsline
mai multe