Tuning Audi: ABT dezvaluie noul AS6-R, un S6 Avant de 600 cai putere!

Tuning Audi: ABT dezvaluie noul AS6-R, un S6 Avant de 600 cai putere!
  • ABT Sportsline modifica noul Audi S6 Avant
  • Valorile maxime urca pana la 600 CP si 750 Nm
  • Viteza maxima este limitata la 310 kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Germanii de la ABT continua cu perfectionarea automobilelor din Ingolstadt si lanseaza un prim pachet de tuning destinat modelului Audi S6 Avant.

Avand la baza ultima generatie a modelului Audi S6 Avant, noul AS6-R de la ABT Sportsline se remarca, pentru inceput, printr-un plus de agresivitate vizuala, jantele forjate cu dimensiuni de pana la 21 inci si eleronul generos din fibra de carbon reprezentand cele mai evidente modificari operate de specialistii celebrei companii germane de tuning.

Audi S6 Avant by ABT SportslineAudi S6 Avant by ABT SportslineAudi S6 Avant by ABT Sportsline

Mai mult de-atat, cei atenti la detalii nu vor scapa din vedere nici accentele de fibra de carbon proaspat instalate la nivelul proiectoarelor, acelasi material fiind utilizat si pentru insertiile regasite la nivelul oglinzilor, respectiv pragurilor laterale. De asemenea, lista cu imbunatatiri exterioare mai include si un nou difuzor de aer pentru spoilerul spate, difuzor care gazduieste si cele patru tips-uri unice ale sistemului de evacuare.

Din pacate, modificarile interioare lipsesc cu desavarsire la acest moment insa, in schimb, noul Audi S6 Avant de la ABT Sportsline se poate lauda cu numeroase imbunatatiri operate sub capota, propulsorul V8 twin-turbo de patru litri ascuns in compartimentul motor punand acum la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 600 cai putere si 750 Newton-Metri.

Audi S6 Avant by ABT SportslineAudi S6 Avant by ABT Sportsline

Audi S6 Avant by ABT Sportsline

Drept urmare, primii 100 kilometri pe ora vin in mai putin de patru secunde - in 3.9 secunde, mai exact, in timp ce acceleratia de la 0 la 200 km/h se realizeaza in circa 12.9 secunde. In ceea ce priveste viteza maxima, ei bine... aceasta a fost limitata la 310 kilometri pe ora, indeajuns pentru ca noul ABT AS6-R sa fie mai rapid decat upgrade-ul diabolic propus posesorilor ultimului Audi RS6 Avant.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Audi S6 Avant by ABT Sportsline
mai multe