Tuning Audi: ABT indeasa 430 CP si 530 Nm sub capota noului RS3

Tuning Audi: ABT indeasa 430 CP si 530 Nm sub capota noului RS3
  • Primul pachet de tuning destinat noului Audi RS3 Sportback vine de la ABT Sportsline
  • Hot-hatch-ul german gazduieste acum in compartimentul motor un total de 430 CP si 530 Nm
  • Timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h coboara pana la 4.1 secunde
Distribuie pe Facebook

Ce are 430 de cai putere sub capota si accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4.1 secunde? Raspunsul ghicitorii il aflam chiar din randurile urmatoare.

Prezentata oficial cu numai cateva zile inainte de sfarsitul anului 2014 si pusa in miscare de un propulsor turbo de 2.5 litri, cea mai noua generatie a modelului Audi RS3 Sportback a luat prin surprindere intreaga industrie auto prin cei 367 de cai putere gazduiti in cadrul compartimentului motor.

Surprizele pregatite de oficialii companiei din Ingolstadt nu aveau insa sa se opreasca aici, hot-hatch-ul german renascut din propria cenusa laudandu-se inclusiv cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 4.3 secunde, respectiv o viteza maxima limitata - in mod optional, la 280 de kilometri pe ora.

Audi RS3 Sportback by ABT SportslineAudi RS3 Sportback by ABT Sportsline

In prezent una dintre cele mai incitante optiuni ale segmentului destinat modelelor compacte, Audi-ul RS3 Sportback poate fi servit si intr-o versiune cu 430 de cai putere si 530 de Newton-Metri sub capota, multumita specialistilor de la ABT Sportsline.

Nota de plata a pachetului de tuning in cauza se ridica la deloc neglijabila suma de 4.290 de euro si are ca rezultat direct coborarea timpului necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h cu aproximativ 0.2 secunde, pana la 4.1 secunde. Asta in timp ce viteza maxima urca pana la 285 kilometri pe ora.

Pentru cei care inca mai au bani de cheltuit, aceeasi specialisti din cadrul companiei ABT Sportsline mai ofera si un set de jante pe 19 inch, al carui pret variaza intre 2.567 si 3.690 de euro, in functie de design.

O alta modificare de ordin estetic o reprezinta perechea de LED-uri care proiecteaza pe asfalt logo-ul tunerului la deschiderea usilor fata - si despre care nu simt inca la cat se ridica valoarea achizitiei.. Putem spune, in schimb, ca noul Audi RS3 Sportback porneste (in Germania) de la 52.700 euro.

Audi RS3 Sportback by ABT Sportsline

Audi RS3 Sportback by ABT Sportsline

Audi RS3 Sportback by ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Audi RS3 Sportback by ABT Sportsline
mai multe