Tuning Audi: ABT modifica noul Q3

Tuning Audi: ABT modifica noul Q3
Lansat in urma cu numai cateva luni, noul Audi Q3 a fost surprins recent in Kempten, de unde se aude ca ar fi plecat cu un prim pachet de tuning. Din pacate, germanii de la ABT Sportsline nu au facut nici un fel de comentariu cu privire la acest zvon. Cel putin pana acum....
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit in premiera mondiala in primavara acestui an, la Shanghai Motor Show 2011, noul Audi Q3 a fost creat in special pentru a rivaliza cu deja-celebrul X1 de la BMW. In ceea ce priveste aspectul exterior, ultima creatie a constructorului din Ingolstadt iese in evidenta printr-un limbaj de design fluent, combinat cu o silueta similara unui coupe. Totusi, cei care viseaza la linii si forme mult mai agresive decat cele ale versiunii standard pot apela acum la serviciile companiei germane ABT Sportsline.

Pornind de la exterior, specialistii din Kempten au adaugat un nou kit aerodinamic, ce ii confera recent-lansatului Audi Q3 un aspect mai sportiv ca niciodata. In timp ce partea frontala a fost inzestrata cu o noua grila si un spoiler cu prize de aer de dimensiuni mai mult decat generoase, parte din spate este nevoita sa se multumeasca numai cu un eleron pentru plafon si o prelungire subtila pentru spoiler - ce gazduieste si cele patru tobe de esapament ale sistemului de evacuare. Modificarile nu se opresc insa aici, ci continua cu insertiile la nivelul pragurilor laterale. Se adauga un set de jante cu dimensiuni cuprinse intre 18 si 20 inci, plus o suspensie mai joasa cu cateva zeci de milimetri iar meniul este complet.

Pentru cei care vor mai mult de atat insa, germanii de la ABT Sportsline ofera si numeroase cresteri de putere, disponibile pentru majoritatea motorizarilor SUV-ului din Ingolstadt. Mai pe indelete, aflam ca noul Audi Q3 2.0 TDI se va bucura in urma tratamentului tunerului din Kempten fie de 170, fie de 195 cai putere - de la 140, respectiv 177 cai putere. De asemenea, nu au fost uitati nici posesorii exemplarelor propulsate de motorul 2.0 TSI, acestia urmand a beneficia la apasarea pedalei de acceleratie de pana la 210 sau chiar 250 cai putere - de la 170, respectiv 211 cai putere.

Cea mai noua creatie a germanilor de la ABT Sportsline va putea fi admirata, cel mai probabil, in toamna acestui an la Frankfurt Motor Show 2011.

Tuning Audi: ABT modifica noul Q3 Tuning Audi: ABT modifica noul Q3

Distribuie pe Facebook
mai multe