Tuning Audi: ABT modifica noul R8 V10, obtine 600 cai putere

Tuning Audi: ABT modifica noul R8 V10, obtine 600 cai putere
Trecut recent printr-un facelift minor, primul supercar cu motor central din istoria celor de la Audi - si anume modelul R8, a ajuns din nou pe mainile specialistilor germani din cadrul companiei ABT Sportsline.
Distribuie pe Facebook

Pentru cei care-au pus deja mana pe un exemplar al ultimului Audi R8 V10, specialistii ABT Sportsline ofera numeroase imbunatatiri de ordin tehnic si estetic, printre care si o crestere a valorilor maxime cu aproximativ 75 CP si 20 Nm, de la 525 cai putere si 530 Newton-Metri pana la 600 cai putere si 550 Newton-Metri.

Astfel, in urma tratamentului suferit, noul Audi R8 V10 Facelift accelereaza de la 0 la 100 km/h in numai 3.5 secunde, in timp ce viteza maxima urca pana la pragul celor 320 kilometri pe ora. Ca o scurta comparatie, versiunea standard a supercarului din Ingolstadt se poate lauda cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 3.6 secunde, respectiv o viteza maxima de 314 km/h.

Audi R8 V10 by ABT

Pe plan estetic, cea mai noua creatie a celebrei companii de tuning din Kempten impresioneaza prin kitul sau aerodinamic realizat din fibra de carbon, ce include in componenta sa prelungire pentru spoilerul fata, praguri laterale proeminente, difuzor de aer pentru spoilerul spate, dar si un eleron de dimensiuni generoase atasat capotei motorului.

De asemenea, de pe lista cu picanterii vizuale nu lipsesc nici jantele ultra-usoare pe 19 inci, cu design in cinci spite duble, meniul ABT Sportsline dedicat posesorilor ultimului Audi R8 V10 incheindu-se in cele din urma cu cele patru tips-uri cromate ale evacuarii, pozitionate in genul celor regasite in reteta super-sedanului japonez Lexus IS-F.

Audi R8 V10 by ABT

Distribuie pe Facebook
mai multe