Tuning Audi: ABT modifica noul RS4 Avant

Tuning Audi: ABT modifica noul RS4 Avant
Desi disponibil la vanzare de o scurta perioada de timp, noul Audi RS4 Avant a si ajuns deja pe mainile specialistilor ABT Sportsline.
Distribuie pe Facebook

Acum nu te astepta la cresteri fenomenale de cai putere si Newton - Metri fiindca vei ramane dezamagit. Total. Nu de alta, dar propulsorul V8 de 4.2 litri prezent la datorie a scapat complet neatins, singura imbunatatire de acest fel constand in indepartarea limitatorului de viteza, noul Audi RS4 Avant fiind acum capabil sa accelereze pana la 290 kilometri pe ora.

De asemenea, iti recomandam sa nu speri nici la prea mari modificari sau schimbari (sau cum vrei tu sa le zici) de ordin estetic, fiindca specialistii germani nu au instalat decat un nou set de jante din colectia ABT DR, care se remarca prin designul lor turbionar si dimensiunea generoasa de 20 inci.

Ca bonus, celebra companie de tuning din Kempten ofera si un sistem de evacuare sport, lista cu bunatati conceputa de ABT Sportsline si proiectata special pentru posesorii ultimei generatii a super-avant-ului Audi RS4 incheindu-se momentan aici.

Audi RS4 Avant by ABT

Audi RS4 Avant by ABT

Audi RS4 Avant by ABT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi RS4 Avant by ABT
mai multe