Tuning Audi: ABT ofera un upgrade de 700 CP si pentru modelul RS7 Sportback

Tuning Audi: ABT ofera un upgrade de 700 CP si pentru modelul RS7 Sportback
  • ABT Sportsline ia la modificat modelul Audi RS7 Sportback
  • Tunerul german ofera un total de pana la 700 CP si 880 Nm
  • Fisa cu specificatii include acum o viteza maxima de 320 km/h
Distribuie pe Facebook

Echipat cu un propulsor V8 twin-turbo de 560 cai putere si capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3.9 secunde, modelul Audi RS7 Sportback este unul dintre cele mai performante automobile ale planetei. Si cu toate acestea, automobilul german inca poate fi imbunatatit, dupa cum ne demonstreaza astazi specialistii ABT Sportsline.

Asemeni retetei prescrise ultimei generatii a Avant-ului Audi RS6, tratamentul ABT Sportsline aplicat modelului Audi RS7 Sportback include mai multe cresteri de putere, prima treapta incluzand un surplus de 106 CP si 130 Nm. In cazul in care cei 666 cai putere si 830 Newton-Metri rezultati nu sunt insa suficienti, celebra companie germana de tuning este dispusa sa ofere si un alt doilea nivel de performanta.

Audi RS7 Sportback by ABTAudi RS7 Sportback by ABT

Despre ce este insa vorba, mai exact? Pai, lista cu imbunatatiri include de aceasta data atat o optimizare a unitatii de control, cat si un nou sistem de evacuare, propulsorul V8 twin-turbo de patru litri ascuns sub capota urmand a pune astfel la dispozitia celui aflat la volan nici mai mult, nici mai putin de 700 cai putere si 880 Newton-Metri. Din pacate, timpul necesar acceleratiei de la 0 la 100 km/h nu a fost anuntat, insa stim ca viteza maxima urca acum pana la pragul celor 320 de kilometri pe ora, noul Audi RS7 Sportback de la ABT Sportsline fiind astfel mai rapid chiar si decat un Mercedes SLS AMG Black Series sau un Porsche 911 Turbo S.

Iar acestea nu sunt singurele vesti bune. Pe langa surplusul de performanta, compania germana de tuning mai ofera si un set de imbunatatiri de ordin estetic, eleronul din fibra de carbon atasat portbagajului si jantele din aliaj cu dimensiuni de pana la 21 inci, accesorizate cu anvelope sport de marimea 275/30 R21, numarandu-se printre cele mai reprezentative detalii exterioare. In ceea ce priveste meniul interior, acesta se limiteaza la noi presuri, respectiv praguri iluminate.

Audi RS7 Sportback by ABTAudi RS7 Sportback by ABT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Audi RS7 Sportback by ABT
mai multe