Tuning Audi: ABT 'slefuieste' noul S3 Sedan cu 400 CP si alte detalii

Tuning Audi: ABT 'slefuieste' noul S3 Sedan cu 400 CP si alte detalii
  • Cea mai noua creatie a germanilor de la ABT Sportsline are la baza Audi-ul S3 Sedan
  • Automobilul companiei din Ingolstadt ascunde acum sub capota un total de 400 de cai putere
  • Pachetul de tuning continua cu imbunatatirile de ordin vizuale, exterioare si interioare
Distribuie pe Facebook

Tractiune integrala, dimensiuni compacte si performante de top. Asa poate fi caracterizat, pe scurt, noul Audi S3 Sedan. Modelul din Ingolstadt are totusi si alte atuuri, precum potentialul enorm de tuning.

Dar nu este nevoie sa ne crezi pe cuvant. Un exemplu clar si raspicat in acest sens vine de la ABT Sportsline, celebra companie germana de tuning optinand prin simpla optimizare a unitatii de control un plus de 70 CP si 80 Nm.

In cazul in care se opteaza insa si pentru sistemul de evacuare disponibil in mod optional, atunci valorile maxime ale propulsorului turbo de doi litri prezent la datorie urca la un nou nivel de performanta.

Audi S3 Sedan by ABT SportslineAudi S3 Sedan by ABT Sportsline

Unul sinonim cu 400 de cai putere si 480 de Newton-Metri care, impreuna cu transmisia DCT oferita de Audi contra-cost, respectiv sistemul de tractiune integrala anterior mentionat, ar trebui sa propulseze S3-ul Sedan de la 0 la 100 km/h in circa 4.5 secunde.

Drept urmare, nu este deloc de mirare ca ABT Sportsline a insistat sa echipeze suspensia cu o pereche de bare stabilizatoare, dar si sa schimbe jantele standard cu unele de dimensiuni superioare, de pana la 20 inch.

Pe plan estetic, lista cu bunatati se limiteaza la o simpla grila frontala restilizata, livrata la pachet de catre specialistii celebrei companii germane de tuning alaturi de de o prelungire proeminenta destinata difuzorului posterior.

Modificarile suferite de noul Audi S3 Sedan se opresc pentru moment aici, informatiile cu privire la costul tratamentului cu pricina lipsind cu desavarsire din peisaj. Asta inseamna ca singurul pret pe care il putem implica in cazul de fata este cel al modelului din Ingolstadt: de la 41.200 euro.

Audi S3 Sedan by ABT Sportsline

Audi S3 Sedan by ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Audi S3 Sedan by ABT Sportsline
mai multe