Tuning Audi: Noul ABT R8 GTR promite mai multa putere, mai putina greutate

Tuning Audi: Noul ABT R8 GTR promite mai multa putere, mai putina greutate
Un plus de putere, un minus greutate, un nou kit aerodinamic si-o culoare exterioara absolut incredibila. Acestea sunt principalele atuuri ale celei mai noi creatii marca ABT, ce poarta numele de R8 GTR.
Distribuie pe Facebook

Avand la baza ultima generatie a supercarului german Audi R8, versiunea imbunatatita a impresionantului ABT R8 GTR se remarca in continuare printr-o doza uriasa de agresivitate vizuala, detaliu ce se datoreaza in special aparitiei unui nou kit aerodinamic dramatic-stilizat.

Audi R8 GTR by ABT

Astfel, pe langa prizele de aer aditionale - prezente atat la nivelul partii frontale, cat si la nivelul partii spate, cea mai noua creatie a companiei de tuning din Kempten iese in evidenta si printr-o prelungire atasata spoilerului fata, prin pragurile laterale revizuite, dar si prin difuzorul de aer proaspat instalat la nivelul spoilerului spate.

Audi R8 GTR by ABT

De asemenea, de pe lista cu imbunatatiri de ordin vizual nu lipsesc nici tips-urile evacuarii dispuse in mod vertical, eleronul pentru capota motorului de dimensiuni mai mult decat generoase sau jantele ultra-usoare pe 19 inci, modificarile aduse de ABT ultimului Audi R8 contribuind din plin la reducerea greutatii supercarului german cu aproximativ 110 kilograme.

Audi R8 GTR by ABT

Un minus de 110 kilograme care, combinat cu un plus de aproximativ 70 cai putere - mai exact, propulsor V10 ascuns sub capota se bucura acum de prezenta a 620 CP, ii permite noului R8 GTR sa accelereze de la 0 la 100 km/h in numai 3.2 secunde, acul vitezometrului urmand a-si continua mai apoi incursiunea pana la pragul celor 325 kilometri pe ora.

Audi R8 GTR by ABT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Audi R8 GTR by ABT
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Februarie 2013