Tuning Audi: Senner ne pregateste de vara cu un RS5 Cabrio de 500+ CP

Tuning Audi: Senner ne pregateste de vara cu un RS5 Cabrio de 500+ CP
  • Senner Tuning ia la modificat cabrioletul Audi RS5
  • Tunerul ofera atat un plus de putere, cat si alte bunatati
  • Pretul modificarilor se ridica la circa 15.000 euro
Distribuie pe Facebook

Doar doua luni au mai ramas pana la sosirea (calendaristica a) verii, insa germanii de la Senner nu mai pierd timpul si se pregatesc inca de pe acum de sosirea zilelor fierbinti, cu temperaturi de peste 35 de grade.

Avand la baza ultima generatie a modelului Audi RS5 Cabriolet, cel mai nou proiect al faimoasei companii germane de tuning impresioneaza in special prin motorul sau V8 FSI, modificat insa pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 504 cai putere si 478 Newton-Metri. Secretul acestei performante? O simpla optimizare a unitatii de control, plus un sistem de evacuare sport, cu valve controlabile.

Audi RS5 Convertible by Senner Tuning

Audi RS5 Convertible by Senner TuningAudi RS5 Convertible by Senner Tuning

Si daca tot veni vorba de imbunatatirile aplicate unitatii aspirate de 4.2 litri, ei bine... surplusul de 54 CP si 48 Nm se traduce printr-o crestere vizibila a performantelor, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se acum intr-un timp mai rapid cu 0.7 secunde. - de la 4.9 la 4.2 secunde. In ceea ce priveste viteza maxima, proaspat lansatul Audi RS5 Cabriolet de la Senner Tuning se poate lauda cu o incursiune pana la pragul celor 300 de kilometri pe ora.

Iar vestile bune nu se opresc aici. Spre deosebire de versiunea standard, cel mai nou proiect al faimoasei companii germane de tuning mai iese in evidenta atat printr-un eleron subtil din fibra de carbon, cat si printr-o pereche de jante pe 20 inci, incaltata cu pneuri Dunlop Sport Maxx in dimensiunea 275/30R20. De asemenea, nu lipsesc din peisaj nici suspensia coilover KW sau sistemul de franare cu discuri carbon-ceramice pe puntea fata.

Pentru cei interesati de acest meniu, pretul modificarilor operate de specialistii Senner Tuning modelului Audi RS5 Cabriolet se ridica la suma de 14.900 de euro, cu TVA de 19% inclus.

Audi RS5 Convertible by Senner TuningAudi RS5 Convertible by Senner Tuning

Audi RS5 Convertible by Senner Tuning

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Audi RS5 Convertible by Senner Tuning
mai multe