Tuning Bentley: Onyx stoarce pana la 600 CP din noul Continental V8

Tuning Bentley: Onyx stoarce pana la 600 CP din noul Continental V8
  • Onyx Concept modifica noul Bentley Continental GT V8
  • Compania britanica ofera un total de 600 cai putere
  • Pachetul de tuning include si multiple bunatati vizuale
Distribuie pe Facebook

Britanicii de la Onyx Concept rad in fata noului Bentley Continental GT V8 S cu un upgrade de pana la 600 cai putere pentru versiunea standard a luxosului super-coupe britanic.

Atunci cand oficialii Bentley au anuntat o versiune mai puternica a modelului Continental GT V8, toata lumea s-a bucurat si a exclamat "Ce bine!". Totusi, dupa ce constructorul din Crewe a facut publica fisa cu specificatii tehnice, plangerile au inceput sa curga continuu... Iar motivele sunt cat se poate de evidente: De ce ai lansa un Bentley Continental GT V8 mai sportiv, dar care sa nu ofere decat 20 cai putere in plus comparativ cu versiunea standard?

In timp ce acest mister inca pluteste in aer, specialistii Onyx Concept vin si anunta un upgrade de pana la 600 CP pentru luxosul super-coupe britanic, acceleratia de la 0 la 100 kilometri pe ora realizandu-se acum in numai patru secunde.

Bentley Continental GT V8 by Onyx Concept

Dar pe langa plusul de 100 cai putere destinat propulsorului V8 twin-turbo ascuns sub capota, aceeasi companie de tuning mai pune la dispozitia posesorilor modelului Bentley Continental GT V8 si o doza extra de agresivitate vizuala, spoilerele fata / spate complet restilizate si inzestrate cu prize uriase de aer, respectiv un difuzor de dimensiuni mai mult decat generoase fiind dintre cele mai reprezentative.

Nu vor fi trecute insa cu vederea nici aripile laterale proeminente, ce ascund acum jante forjate de pana la 22 inci, lista cu imbunatatiri exterioare continand cu capota ventilata a motorului, respectiv eleronul subtil atasat portbagajului.

In ceea ce priveste interiorul, imaginile care sa surprinda acest aspect lipsesc cu desavarsire pentru moment, britanicii de la Onyx Concept multumindu-se sa afirme ca doar cerul este limita atunci cand vine vorba de modificarile propuse pentru interiorul noului Bentley Continental GT V8.

Bentley Continental GT V8 by Onyx Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Bentley Continental GT V8 by Onyx Concept
mai multe