Tuning BMW: AC Schnitzer modifica noua Serie 4 Convertible

Tuning BMW: AC Schnitzer modifica noua Serie 4 Convertible
  • AC Schnitzer modifica noul BMW Seria 4 Convertible
  • Tunerul german ofera numeroase accesorii vizuale
  • Viitorii clienti pot opta si pentru cresteri de putere
Distribuie pe Facebook

Germanii de la AC Schnitzer au pregatit un nou pachet de tuning pentru modelul BMW Seria 4, specialistii celebrei companii din Aachen concentrandu-se de-aceasta data pe infrumusetarea si imbunatatirea versiunii Convertible.

La fel ca si in cazul variantei cu acoperis fix, tratamentul aplicat modelului BMW Seria 4 Convertible include, cel putin pentru moment , doar o noua pereche de jante din aliaj, viitorii cumparatori avand de ales, ce-i drept, intre numeroase design-uri si dimensiuni.

Asta la nivel de exterior. Caci, in cazul in care visezi la ceva mai mult de-atat, oferta AC Schnitzer propune si cateva accesorii interioare, precum pedalier si frana de mana finisate in aluminiu sau cap iluminat pentru schimbator, care indica treapta de viteza in care te afli.

BMW Seria 4 Convertible by AC Schnitzer

Vestile bune nu se opresc insa aici, specialistii celebrei companii de tuning din Aachen punand, de asemenea, la dispozitia celor care ascund in propriul garaj un exemplar al decapotabilei bavareze si o serie de imbunatatiri tehnice, solutionate cu aparitia unui plus de putere.

Altfel spus, multumita optimizarii unitatii de control si instalarii unui nou sistem de evacuare, modelul BMW 420d Convertible se poate lauda cu un total de 218 CP, in timp ce versiunea 435d Convertible vine acum la pachet cu 360 CP - de la 184, respectiv 313 cai putere.

BMW Seria 4 Convertible by AC Schnitzer

In ceea ce priveste variantele pe benzina, avem 245 CP pentru 420i, 294 CP pentru 428i si, nu in ultimul rand, 360 CP pentru noul BMW 435i Convertible - de la 184, 245, respectiv 306 cai putere.

Din pacate, nici performantele rezultate in urma acestor modificari, dar nici preturile percepute pentru accesoriile acestui pachet de tuning nu au fost anuntate momentan, germanii de la AC Schnitzer precizand insa ca viitorul apropiat va aduce posesorilor de BMW Seria 4 Convertible si alte bunatati.

BMW Seria 4 Convertible by AC Schnitzer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW Seria 4 Convertible by AC Schnitzer
mai multe