Tuning BMW: AC Schnitzer ne serveste un M235i cu 380 CP sub capota

Tuning BMW: AC Schnitzer ne serveste un M235i cu 380 CP sub capota
  • AC Schnitzer ia la modificat noul BMW M235i Coupe
  • Motorul I6 turbo ofera acum un total de 360 CP
  • Clientii pot opta si pentru un kit exterior din carbon
Distribuie pe Facebook

Cu 326 CP in dreptul puterii maxime si dimensiuni caracteristici clasei compacte, noul BMW M235i Coupe promite sa cucereasca visul si inima fiecarui adept al conceptului "placerea de a conduce". In plus, multumita motorizarii supraalimentate din dotare, modelul bavarez de inalta performanta se inscrie si pe lista favoritilor industriei tuningului.

Dupa ce-au indesat pana la 525 de cai putere sub capota ultimei generatii a SUV-ului BMW X5, germanii de la AC Schnitzer au pornit in cautarea unei noi provocari, specialistii celebrei companii de tuning din Aachen indreptandu-si in cele din urma atentia asupra Seriei 2 Coupe.

BMW M235i Coupe by AC SchnitzerBMW M235i Coupe by AC Schnitzer

BMW M235i Coupe by AC Schnitzer

In functie de versiunea (de motorizare) detinuta, posesorii automobilului bavarez de clasa compacta au la dispozitie numeroase imbunatatiri aerodinamice, cele mai multe si mai interesante revenindu-i, bineinteles, variantei de top - acolo unde meniul disponibil include prelungire pentru spoilerul fata, capace pentru oglinzile laterale, difuzor de aer pentru spoilerul spate si eleron pentru portbagaj, toate realizate din fibra de carbon.

Pentru cei care cauta metode de coborare a garzii la sol, propunerea germanilor de la AC Schnitzer include atat o simpla pereche de arcuri sport, cat si o suspensie ajustabila, despre care specialistii celebrei companii de tuning din Aachen afirma ca aduce un minus de pana la 40 de milimetri comparativ cu reteta standard.

Lista cu modificari vizuale se incheie intr-un final cu jantele forjate oferite in diverse marimi si finisari, respectiv insertiile aditionale de aluminiu si schimbatorul de viteze iluminat caracteristice interiorului, in timp ce pachetul tehnic culmineaza cu cei 54 de cai putere extra destinati noului BMW M235i Coupe. BMW M235i Coupe care, multumita celor fix 360 de cai putere gazduiti acum in compartimentul motor, ar trebui sa accelereze de la 0 la 100 km/h in mai putin de cele 5.0, respectiv 4.8 secunde ale modelului de fabrica.

BMW M235i Coupe by AC SchnitzerBMW M235i Coupe by AC Schnitzer

BMW M235i Coupe by AC SchnitzerBMW M235i Coupe by AC SchnitzerBMW M235i Coupe by AC Schnitzer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW M235i Coupe by AC Schnitzer
mai multe