Tuning BMW: AC Schnitzer prezinta colectia ACS4 Gran Coupe

Tuning BMW: AC Schnitzer prezinta colectia ACS4 Gran Coupe
  • AC Schnitzer prezinta colectia ACS4 Gran Coupe
  • Meniul include numeroase imbunatatiri exterioare
  • Clientii pot opta si pentru surplusuri de putere
Distribuie pe Facebook

Una dintre cele mai interesante optiuni ale clasei medii premium, versiunea BMW Seria 4 Gran Coupe se lauda acum cu un aspect mai spectaculos ca oricand, multumita specialistilor germani de la AC Schnitzer.

Proiectat pentru a concura impotriva lui Audi A5 Sportback, noul BMW Seria 4 Gran Coupe a atras numeroase priviri curioase asupra sa, automobilul bavarez impresionand in special prin contrastul asigurat de combinatia dintre capota alungita a motorului si portbagajul scurtat.

Farurile interconectate la cele doua cuburi ce dau nastere grilei radiatorului, ornamentele de aer de la nivelul aripilor laterale sau eleronul posterior subtil se numara si ele printre principalele atuuri ale exteriorului, in timp ce meniul interior este preluat direct de la modelul in doua usi.

Pe scurt, daca este sa ne intrebi pe noi, BMW-ul Seria 4 Gran Coupe ocupa una dintre primele pozitii ale clasei medii premium atunci cand vine vorba de aspectul vizual.

BMW Seria 4 Gran Coupe by AC SchnitzerBMW Seria 4 Gran Coupe by AC Schnitzer

BMW Seria 4 Gran Coupe by AC Schnitzer

Asta nu inseamna insa ca nu exista loc de imbunatatiri, lucru pe care il demonstreaza si germanii de la AC Schnitzer prin colectia ACS4 Gran Coupe. O colectie disponibila atat pentru versiunea standard, cat si pentru varianta M-Technik, ce aduce in prim plan numeroase elemente sinonime cu sportivitatea absoluta.

Intr-o alta ordine de idei, lista cu ingrediente magice porneste cu prelungirea proeminenta si prizele uriase de aer caracteristice spoilerului fata, continuand apoi cu pragurile laterale restilizate si difuzorul supradimensionat din echiparea spoilerului spate.

Nu vor trece neobservate, de asemenea, nici jantele in cinci spite duble pe 21 inch care, impreuna cu noua suspensie ce coboara garda la sol cu pana la 40 de milimetri, transforma automobilul bavarez intr-o aparitie de neuitat.

Agresivitatea proiectului BMW Seria 4 Gran Coupe by AC Schnitzer este accentuata de cresterile de putere operate in cadrul compartimentului motor, cei 360 CP promisi acum atat de versiunea 435i, cat si varianta 435d reprezentand de departe atractia principala.

Nu au scapat neatinse nici celelalte motorizari din gama, astfel ca modelele 420d, 420i, 428i, respectiv 430d se lauda mai nou cu 218, 245, 294, respectiv 309 cai putere.

BMW Seria 4 Gran Coupe by AC SchnitzerBMW Seria 4 Gran Coupe by AC Schnitzer

BMW Seria 4 Gran Coupe by AC Schnitzer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze BMW Seria 4 Gran Coupe by AC Schnitzer
mai multe