Tuning BMW M4: Hamann anunta noi bunatati pentru super-coupe-ul bavarez

  • Hamann revine cu noi imbunatatiri pentru BMW M4 Coupe
  • Tunerul german ofera acum si un kit aerodinamic
  • Meniul continua cu jantele forjate de dimensiuni diferite
Distribuie pe Facebook

Hamann completeaza proiectul BMW M4 F82 cu un nou set de modificari, tunerul german punand acum la dispozitia clientilor sai - pe langa jantele forjate prezentate anterior, si un kit aerodinamic compus majoritar din elemente din fibra de carbon.

Asteptarea a luat sfarsit! Germanii de la Hamann au anuntat primul pachet estetic destinat BMW-ului M4 Coupe, cea mai noua generatie a super-coupe-ului din Munchen iesind in evidenta printr-un plus considerabil de agresivitate in urma tratamentului suferit.

Tratament care, la prima vedere, nu pare cine stie ce, prelungirea atasata spoilerului fata, flaps-urile regasite acum in echiparea difuzorului spate - ambele realizate din fibra de carbon, si eleronul urias de la nivelul capotei portbagajului facand clar diferenta.

BMW M4 by Hamann

BMW M4 by Hamann

In plus, pentru ca meniul sa fie complet, germanii de la Hamann ofera si o noua pereche de jante forjate, posesorii recent lansatului BMW M4 (F82) Coupe avand la dispozitie numeroase optiuni in materie de design si dimensiune.

Din pacate, upgrade-urile de ordin tehnic lipsesc cu desavarsire pentru moment insa, dupa cum ii stim pe specialistii celebrei companii de tuning din Laupheim, acestia lucreaza cel mai probabil din greu pentru imbunatatirea suspensiei si motorizarii bi-turbo de trei litri.

Motorizare care, in versiunea stock, se lauda cu un total de 431 cai putere si 550 Newton-Metri, valori arhisuficiente pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in numai 4.1 secunde atunci cand prezenta la datorie este si transmisia DCT cu sapte rapoarte disponibila in mod optional.

Nici cei care opteaza pentru serviciile cutiei manuale cu sase rapoarte regasita in meniul standard nu au totusi motive de suparare, ecuatia 0 - 100 km/h fiind rezolvata in acest caz dupa aproximativ 4.3 secunde.

BMW M4 by Hamann

BMW M4 by HamannBMW M4 by HamannBMW M4 by Hamann

BMW M4 by Hamann

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze BMW M4 by Hamann
mai multe