Tuning BMW: Manhart prezinta MH6 S Biturbo, un M6 de peste 700 cai putere

Tuning BMW: Manhart prezinta MH6 S Biturbo, un M6 de peste 700 cai putere
Germanii de la Manhart Racing nu se afla chiar la prima experienta in compania ultimei generatii a modelului BMW M6 insa, spre deosebire de tratamentul anterior, de-aceasta data avem de-a face cu o reteta mult mai cuprinzatoare si impresionanta.
Distribuie pe Facebook

Urmand a fi disponibil spre vanzare inainte de sfarsitul acestei veri, tratamentul Manhart MH6 S Biturbo aduce cu sine numeroase imbunatatiri de ordin tehnic si estetic, imbunatatiri ce-i confera ultimului BMW M6 nu doar un plus considerabil de agresivitate, ci si o doza extra de performanta.

Intr-o alta ordine de idei, odata ce va fi trecuta prin mainile specialistilor germani, cea mai noua generatie a automobilului bavarez de inalta performanta se va evidentia prin multiple elemente exterioare realizate din fibra de carbon, capota ventilata a motorului si portbagajul cu eleron incorporat fiind dintre cele mai evidente.

De asemenea, cu numeroase insertii de fibra de carbon ne regasim si la nivelul prelungirilor atasate spoilerului fata, respectiv pragurilor laterale, din acelasi dezirabil material fiind realizat si noul difuzor de aer al spoilerului spate, livrat in compania unui sistem de evacuare cu patru tobe de esapament.

In ceea ce priveste aspectul tehnic, principala atractie a noului Manhart MH6 S este reprezentata de plusul semnificativ de putere, motorul V8 twin-turbo ascuns sub capota ultimului BMW M6 fiind acum capabil sa produca ceva mai mult de 700 cai putere si 900 Newton-Metri.

Alte picanterii de ordin tehnic / mecanic includ suspensie ajustabila, de tip coilver, sistem de franare de inalta performanta, plus jante ultra-usoare, realizate din aluminiu forjat.

Manhart MH6 S Biturbo

Manhart MH6 S Biturbo

Distribuie pe Facebook
mai multe