Tuning BMW: Noul M135i primeste tratamentul Sportec, promite 370 CP si 275 km/h

Tuning BMW: Noul M135i primeste tratamentul Sportec, promite 370 CP si 275 km/h
A trecut o buna perioada de timp de cand nu am mai auzit nimic de elvetienii de la Sportec, insa celebra companie din Zurich este pregatita sa reintre din nou in actiune si sa revina puternic pe scena tuningului. Primul pas in acest sens este lansarea unei pachet plin cu bunatati dedicat hot-hatch-ului BMW M135i, pachet ce include printre altele si un total de pana la 370 cai putere.
Distribuie pe Facebook

Echipat cu un propulsor turbo ce dezvolta peste 300 cai putere si capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in mai putin de cinci secunde, noul BMW M135i este unul dintre cele mai performante automobile ale segmentului din care face parte. Pentru cei care viseaza insa si la mai multa performanta venita din partea hot-hatch-ului bavarez, ei bine... elvetienii de la Sportec par sa aiba solutia ideala.

Revenita pe scena tuningului dupa o indelungata absenta, celebra companie din Zurich ofera posesorilor noului BMW M135i doua niveluri diferite de putere, primul dintre acestea aducand cu sine o unitate de control optimizata, ce se traduce printr-un plus de 35 CP, respectiv un total de 355 cai putere. Cei care vor insa si mai mult de-atat au la dispozitie un pachet de 370 cai putere, ce promite un 0 - 100 km/h in numai 4.6 secunde, dar si o viteza maxima limitata la 275 kilometri pe ora.

De asemenea, ca de fiecare data, viitorii clienti pot apela la Sportec si pentru alte imbunatatiri, precum o noua suspensie sau un nou set de jante.

BMW M135i by Sportec

BMW M135i by Sportec

BMW M135i by Sportec

BMW M135i by Sportec

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW M135i by Sportec
mai multe