Tuning BMW: Switzer stoarce pana la 700 cai putere din noul M5 F10

Tuning BMW: Switzer stoarce pana la 700 cai putere din noul M5 F10
Sau, intr-o alta ordine de idei, americanii de la Switzer Performance iau o scurta pauza de la pregatit pachete de mii de cai putere pentru supercarul japonez Nissan GT-R si se pun pe imbunatatit propulsorul V8 twin-turbo ascuns sub capota noului BMW M5 F10.
Distribuie pe Facebook

Pentru ultima generatie a super-sedanului bavarez, celebra companie de tuning din Ohio ofera la acest moment doar o simpla resoftare a unitatii de control, plus noi filtre de aer si un sistem de evacuare sport. Odata combinate insa, cele trei modificari vor dezlantui noul BMW M5 F10 pana la pragul celor 700 CP si 867 Nm, ceea ce reprezinta un plus de 140 cai putere si 187 Newton-Metri comparativ cu ceea ce ofera propulsorul V8 twin-turbo de 4.4 litri in versiunea standard.

Din pacate, performantele rezultate in urma acestui tratament nu au fost momentan dezvaluite, oficialii Switzer Performance anuntand in schimb ca noul pachet de tuning destinat ultimului BMW M5 va fi disponibil la vanzare in schimbul unei sume de aproximativ 7.000 de dolari. De asemenea, compania din Ohio va mai oferi in perioada urmatoare si alte imbunatatiri, precum un set de jante ultra-usoare, plus un sistem de franare cu discuri din carbon.

BMW M5 by Switzer

BMW M5 by Switzer

BMW M5 by Switzer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW M5 by Switzer
mai multe