Tuning BMW: Tuningwerk transforma noul M135i in arma perfecta pentru circuit

Tuning BMW: Tuningwerk transforma noul M135i in arma perfecta pentru circuit
  • Tuningwerk modifica noul BMW M135i
  • Puterea maxima urca pana la 450 CP
  • Pachetul include si modificari vizuale
Distribuie pe Facebook

Noul Mercedes A45 AMG se anunta hot-hatch-ul suprem multumita celor 340 CP si tractiunii sale integrale, insa nici recent lansatul BMW M135i nu se lasa mai prejos. Mai ales atunci cand esti in cautarea unui hot-hatch cu tractiune spate si potential enorm de tuning.

Si daca tot se lauda cu un potential enorm de tuning, atunci sa nu te bucuri de el? Un bun exemplu este noul BMW M135i de la Tuningwerk, model care impresioneaza in special prin cei 450 cai putere obtinuti in urma modificarii turbinei si instalarii unui intercooler marit, respectiv unui watercooler aditional. De asemenea, pentru a oferi cu 130 CP mai mult decat in versiunea standard, propulsorul supraalimentat de trei litri a mai fost inzestrat si cu o unitate control optimizata, plus un nou sistem de evacuare.

BMW M135i by TuningwerkBMW M135i by Tuningwerk

BMW M135i by Tuningwerk

Iar asta-i doar inceputul. Pentru un maximum de performanta, hot-hatch-ul companiei bavareze de automobile a renuntat la a sa bancheta spate, in timp ce scaunele fata oferite in mod normal au fost inlocuite de o pereche de Recaro-uri de tip scoica. Mai mult de-atat, compania germana de tuning pune la dispozitia viitoriilor sai clienti si un roll cage complet, noul BMW M135i de la Tuningwerk transformandu-se astfel in arma perfecta pentru circuit. Si asta fiindca din meniu nu lipsesc kitul aerodinamic special proiectat, nici suspensia ajustabila de tip coilover, marca si modelul KW Clubsport, nici diferentialul cu alunecare limitata si nici macar jantele ultra-usoare incaltate cu semi-slick-uri Dunlop Direzza.

BMW M135i by Tuningwerk

BMW M135i by TuningwerkBMW M135i by Tuningwerk

Din pacate, performantele impresionantului proiect semnat Tuningwerk nu au fost inca dezvaltuite, insa este bine de stiut ca un BMW M135i are nevoie de mai putin de 4.9 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 kilometri pe ora. Un BMW M135i de numai 320 cai putere si fara sa fi fost pus la vreun fel de dieta, fie vorba intre noi.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze BMW M135i by Tuningwerk
mai multe