Tuning BMW: X6 M primeste tratamentul Inside Performance

Tuning BMW: X6 M primeste tratamentul Inside Performance
Pentru majoritatea posesorilor sai, cei 555 cai putere pusi la dispozitie de propulsorul V8 twin-turbo ascuns sub capota sunt mai mult decat suficienti. Pentru cei care au pus insa mana pe un BMW X6 M si viseaza la ceva mai multa agresivitate, atat pe plan tehnic, cat si estetic, specialistii companiei germane de tuning Inside Performance par sa aiba solutia ideala.
Distribuie pe Facebook

Botezata BMW X6 M 'Stealth', cea mai noua creatie a germanilor de la Inside Performance se remarca printr-un paintjob unic, inspirat intr-o oarecare masura de camuflajul avioanelor de lupta, dar si al altor aparate de vanatoare.

BMW X6 M by Inside Performance

De asemenea, tot la capitolul impresie artistica notam si kitul aerodinamic ultra-agresiv, compus din spoilere fata / spate restilizate, prize de aer pentru capota motorului si extensii uriase pentru aripi, ce gazduiesc un set de jante Vorsteiner de dimensiuni mai mult decat generoase.

BMW X6 M by Inside Performance

In ceea ce priveste aspectul tehnic, noul BMW X6 M 'Stealth' de la Inside Performance se poate lauda cu prezenta unei unitatii de control optimizate, ce aduce cu sine un plus de circa 150 CP sau, daca vrei, undeva in jurul a 700 cai putere si 850 Newton-Metri.

BMW X6 M by Inside Performance

Din pacate, performantele rezultate nu au fost anuntate pana la acest moment, insa este bine de stiut ca versiunea standard a modelului bavarez de inalta performanta are nevoie de numai 4.7 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

BMW X6 M by Inside Performance

Lista cu imbunatatiri propusa de compania germana de tuning nu se opreste aici, ci continua cu o suspensie mai joasa, cu un sistem de evacuare cu valve controlabile si, nu in ultimul rand, cu un sistem special de infotainment montat la nivelul plansei de bord, ce afiseaza toate informatiile vitale cu privire la componentele regasite in cadrul compartimentului motor.

BMW X6 M by Inside Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze BMW X6 M by Inside Performance
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 30 Aprilie 2013