Tuning Chevrolet: Hennessey pregateste un pachet de 1.000 CP pentru noul Corvette Stingray

Tuning Chevrolet: Hennessey pregateste un pachet de 1.000 CP pentru noul Corvette Stingray
Dupa ce-au intrat in Cartea Recordurilor, performanta ce se datoreaza exclusiv extremului Venom GT, americanii de la Hennessey Performance Engineering revin cu picioarele pe pamant si se reapuca de activitatile zilnice obisnuite de pana acum. Si anume oferirea a pana la 1.000 cai putere pentru mai toate automobilele construite peste Ocean.
Distribuie pe Facebook

Un exemplu elocvent este noul Chevrolet Corvette Stingray. Desi nici bine nu a fost lansata pe piata, cea de-a saptea generatie a legendarului automobil american de inalta performanta va putea fi echipata in perioada urmatoare cu tot felul de bunatati tehnice si mecanice, specialistii Hennessey Performance Engineering pregatind nu mai putin de trei niveluri diferite de putere: pana la 700 CP, pana la 800 CP sau, de ce nu, pana la 1.000 cai putere.

De asemenea, cei care vor pune mana pe un exemplar al ultimului Chevrolet Corvette Stingray vor putea opta la un moment dat si pentru alte tipuri de imbunatatiri, precum un nou sistem de evacuare, un nou sistem de franare, dar si pentru o noua suspensie sau un nou set de jante ultra-usoare. Iar acesta este doar inceputul!

Totusi, cum pana ce oferta Hennessey Performance Engineering va depasi stadiul de concept va mai trece o buna perioada de timp, tinem sa reamintim ca cea de-a saptea generatie a legendarului Chevrolet Corvette se lauda cu serviciile unui propulsor V8 de 6.2 litri, 450 cai putere si 600 Newton-Metri, ce-i imprima automobilui american de inalta performanta o acceleratie de la 0 la 100 km/h in mai putin de patru secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe