Tuning Chevrolet: Hennessey prezinta noul ZL1 HPE700 in actiune si pe dyno

Tuning Chevrolet: Hennessey prezinta noul ZL1 HPE700 in actiune si pe dyno
Poate ca recent-lansatul Chevrolet Camaro ZL1 este de departe cel mai impresionant muscle car pe care americanii de la General Motors l-au oferit vreodata - cel putin din punct de vedere al specificatiilor tehnice, insa atunci cand vine vorba de alaturarea "Hennessey Performance si cai putere" pare sa nu exista nici un fel de limita.
Distribuie pe Facebook

Drept urmare, cei care-au pus mana pe un exemplar al recent-lansatului Chevrolet Camaro ZL1 sunt asteptati in orice moment sa treaca pragul Hennessey Performance pentru a se alege cu o doza extra de performanta care, in cazuri extreme, se poate traduce si printr-un plus de aproape 500 cai putere.

Mai exact, atunci cand se opteaza pentru pachetul HPE1000 Twin-Turbo, propulsorul V8 supraalimentat de 6.2 litri ascuns sub capota renunta instant la compresorul mecanic aflat in configuratia clasica, alegandu-se in schimb cu o pereche de turbine uriase si un total de aproximativ 1.021 cai putere.

Nu este insa cazul si in aceasta situatie. Pentru astazi, celebra companie americana de tuning a pregatit doua filmulete de prezentare cu versiunea HPE700, ce se bucura de prezenta a "numai" 707 cai putere.



Hennessey ZL1 HPE700 in actiune



Hennessey ZL1 HPE700 pe dyno

Distribuie pe Facebook
mai multe