Tuning de Anglia: Un Audi A5 TDI se crede... RS5 Coupe

Tuning de Anglia: Un Audi A5 TDI se crede... RS5 Coupe
  • Un Audi A5 TDI a fost modificat pentru a arata ca un RS5 Coupe
  • Modelul prezinta si cateva asemanari cu conceptul Sport Quattro
  • Propulsorul de 2.7 litri dezvolta in continuare 190 cai putere
Distribuie pe Facebook

Aflat in cautarea unui nou design pentru vechea sa masina, posesorul unui Audi A5 din 2009 a poposit intr-un final in curtea britanicilor de la Xclusive Customz. Cateva luni mai tarziu si dupa mii de lire sterline cheltuite, clientul cu pricina avea sa-si primeasca si "marfa" ceruta.

Privit din fata, vechiul Audi A5 propune acum un aspect nou-nout, ce preia numeroase elemente vizuale de la conceptul Sport Quattro dezvaluit cu ocazia Salonului Auto de la Paris din toamna anului 2013.

Daca sursa de inspiratie a design-ului intalnit atat la nivelul grilei radiatorului, cat si prelungirii, respectiv prizelor de aer din dotarea spoilerului e mai mult decat evidenta, inca nu avem nici un fel de idee cu privire la ce anume i-a impins pe britanicii de la Xclusive Customz sa traseze capota motorului in modul in care au facut-o... Adica total neinspirat, daca ne intrebi pe noi.

Replica Audi RS5Replica Audi RS5

Lasand in urma opiniile personale si trecand mai departe, aripile ultralate ce gazduiesc jante supradimensionate in cinci spite duble sunt primele care ne atrag privirea. Alaturi de pragurile proeminente de care vin alaturi, bineinteles.

Cat despre partea posterioara a proiectului Audi A5 by Xclusive Customz, nu putem afirma decat un singur lucru. majoritatea detaliilor regasite aici ne duc cu gandul la versiunea de inalta performanta RS5 Coupe, senzatia de sportivitate fiind amplificata de eleronul fix aplicat capotei portbagajului, respectiv difuzorul masiv din echiparea spoilerului restilizat.

De aceasta data o sa ne limitam de la a comenta obiceiul de prost-gust cu logo-ul preluat de la alt model, si asta fiindca avem un motiv mult mai bun pentru a ne amuza: motorul 2.7 turbodiesel ascuns sub capota, care dezvolta in continuare 190 de cai putere. Asadar, tot tuningul este in zadar, mai ales daca luam in considerare ca este posibil sa fi adus si cateva kilograme in plus.

Apropo, masina este de vanzare pe site-ul de licitatii eBay, la un pret de 23.995 lire sterline - sau, daca vrei, circa 30.452 euro la momentul actual. Destul de mult pe un exemplar din 2009, cu aproximativ 128.800 kilometri la bord.

Replica Audi RS5

Replica Audi RS5

Replica Audi RS5

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Replica Audi RS5
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 Decembrie 2014