Tuning de fabrica: Noul BMW Seria 2 Coupe primeste tratamentul M Performance

Tuning de fabrica: Noul BMW Seria 2 Coupe primeste tratamentul M Performance
  • Noul BMW Seria 2 Coupe primeste tratamentul M Performance
  • Clientii pot opta pentru imbunatatiri tehnice si estetice
  • Versiunea 220d Coupe dezvolta acum 220 cai putere si 420 Nm
Distribuie pe Facebook

Cei nemultumiti de aspectul fizic al noului BMW Seria 2 Coupe au acum o scapare. Salvarea se numeste M Performance si vine chiar din parea companiei bavareze de automobile.

Urmand a debuta in mod public abia la inceputul anului viitor, cu ocazia Salonului Auto International Nord-American din Detroit, noul BMW Seria 2 Coupe a starnit deja numeroase controverse cu designul sau, cei mai mult dintre fanii marcii fiind nemultumiti de aspectul partii exterioare. Din fericire, compania bavareza de automobile a plecat urechea la parerile sustinatorilor sai, venind chiar si cu o rezolvare.

BMW Seria 2 Coupe cu bunatati M Performance

Despre ce este insa vorba mai pe indelete? Pai, incepand cu luna martie a anului viitor, cei care se vor decide sa puna mana pe un exemplar al noului BMW Seria 2 Coupe vor avea la dispozitie, in mod optional, si un meniu M Performance. Un meniu M Performance ce aduce un plus considerabil de agresivitate si sportivitate atat la nivelul exteriorului, cat si la nivelul interiorului, mai exact.

BMW Seria 2 Coupe cu bunatati M Performance

Astfel, odata "atins" cu acest tratament, noul BMW Seria 2 Coupe va iesi in evidenta atat prin spoilerele sale fata si spate complet restilizate si inzestrate cu accente de negru, cat si prin oglinzile retrovizoare, respectiv eleronul pentru portbagaj realizate din fibra de carbon. Nu au scapat neatinse, de asemenea, nici cele doua cuburi ce dau nastere grilei frontale sau praguri laterale, lista cu imbunatatiri exterioare fiind completata de jantele de dimensiuni generoase, finisate in doua culori.

BMW Seria 2 Coupe cu bunatati M Performance

Iar asta nu e tot. In afara accesoriilor mai sus mentionate, meniul M Performance mai include si un nou volan in trei spite, insertii de alcantara si ornamente din fibra de carbon. Asta din punct de vedere estetic. Din punct de vedere tehnic, noul BMW Seria 2 Coupe poate fi inzestrat cu o suspensie mai joasa cu pana la 20 de milimetri, dar si cu un sistem de franare de inalta performanta. In plus, compania bavareza de automobile ofera si un plus de 16 CP pentru versiunea 220d, respectiv un diferential cu aluncare limitata pentru varianta M235i.

BMW Seria 2 Coupe cu bunatati M Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze BMW Seria 2 Coupe cu bunatati M Performance
mai multe