Tuning de peste 82.000 dolari pentru Tesla Model S

Tuning de peste 82.000 dolari pentru Tesla Model S
  • T Sportline si AI&ED's Autosound au pregatit un pachet de tuning pentru Tesla Model S
  • Lista cu bunatati include un kit aeerodinamic din carbon, interior din piele si sistem audio
  • Costul modificarilor operate de cele doua companii se invarte in jurul sumei de 82.050 dolari
Distribuie pe Facebook

Companiile americane T Sportline si AI&ED's Autosound si-au unit fortele pentru a da nastere celui mai scump exemplar Tesla Model S din intreaga lume.

Un kit aerodinamic realizat din fibra de carbon, un interior imbracat in totalitate in piele, plus alte cateva detalii interesante, precum un set de jante aurii, o folie de culoare albastra sau un sistem audio de inalta fidelitate. Acestea sunt insa doar cateva dintre modificarile cu care se poate lauda automobilul electric din Silicon Valley, California, lista cu bunatati propusa de specialistii T Sportline si AI&ED's Autosound pentru posesorii de Tesla Model S incluzand si alte bunatati, rezultatul final fiind sinonim cu un tuning de 82.050 de dolari, dupa cum ramane sa aflam din randurile urmatoare.

Tesla Model S by T Sportline si AI&ED's AutosoundPentru cei care au pus mana pe un exemplar al automobilului electric Tesla Model S si viseaza la un plus de sportivitate vizuala, specialistii T Sportline ofera, pentru inceput, un kit aerodinamic din fibra de carbon, ce include prelungire pentru spoilerul fata, difuzor de aer pentru spoilerul spate si, nu in ultimul rand, eleron pentru portbagaj. Pretul? 5.250 de dolari!

Tesla Model S by T Sportline si AI&ED's AutosoundIti doresti ceva mai mult de-atat? Nici o problema, lista cu imbunatatiri exterioare mai include, cel putin in cazul de fata, si o folie de culoare albastra, plus un set de jante aurii pe 21 inci, contrastul rezultat fiind de-a dreptul atragator - lucru care nu ar trebui sa ne surprinda deloc, daca tinem cont ca cele doua detalii iti vor scoate din buzunar alti 13.500 de dolari

Tesla Model S by T Sportline si AI&ED's AutosoundIntr-un final, automobilul electric din Silicon Valley, California s-a ales si cu numeroase accente de negru, plus o usoare tenta fumurie la nivelul geamurilor si alte cateva "modificari" subtile - precum senzori de parcare, de exemplu, costul imbunatatirilor exterioare urcand astfel pana la 32.050 dolari.

Tesla Model S by T Sportline si AI&ED's AutosoundIn ceea ce priveste interiorul, ei bine... doar 25.000 de dolari reprezinta pretul pielii in doua culori - bej si albastru, care imbraca intreg cockpit-ul sedanului Tesla Model S. Pret care nu include si cei 1.100 de dolari pentru imbracarea volanului in Alcantara sau cei 1.250 de dolari pentru accesorizarea tetierelor cu logo-uri speciale, respectiv realizarea cusaturilor in forma de patratele.

Tesla Model S by T Sportline si AI&ED's AutosoundPentru cei care inca mai au bani de cheltuit, specialistii americani din cadrul companiei T Sportline mai ofera si un set de accente de albastru pentru partea posterioara a scaunelor fata, accente de fibra de carbon pentru consola centrala, lumina ambientala, sistem multimedia cu tablete iPad si componente audio de inalta fidelitate, plus alte cateva mici detalii care ridica suma necesara bunatatilor interioare la un total de fix 50.000 de dolari.

Tesla Model S by T Sportline si AI&ED's AutosoundAceasta este, pe scurt, povestea celui mai scump exemplar Tesla Model S din intreaga lume. Exemplar care, multumita tuningului de 82.050 de dolari din dotare, a ajuns sa coste nici mai mult, nici mai putin de... 205.820 de dolari.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Tesla Model S by T Sportline si AI&ED's Autosound
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 17 Martie 2014