Tuning de Rusia: Aur si piele de crocodil pentru noul Panamera Turbo S

Tuning de Rusia: Aur si piele de crocodil pentru noul Panamera Turbo S
Sau, intr-o alta ordine de idei, rusii ne demonstreaza inca o data - daca mai era nevoie, ca se pricep de minune atunci cand vine vorba de promovarea culturii kitsch tuning.
Distribuie pe Facebook
Lumea tuningului se poate lauda cu numeroase proiecte cu rezultat indoielnic, insa ultima creatie a companiei TopCar pare a le depasi pe toate. In plus, am adauga noi cu buna credinta, aceasta reprezinta definitia perfecta a fenomenului kitsch tuning.

Dar sa o luam cu inceputul. In cazul in care recent-lansatul Porsche Panamera Turbo S - care, fie vorba intre noi, este unul dintre cele mai rapide sedanuri din lume, nu se poate mandri chiar cu designul la care ai visat dintotdeauna, tunerul rus spera sa te multumeasca cu al sau kit aerodinamic botezat Stingray GTR.

Tuning Made in Rusia: Porsche Panamera Turbo S by TopCar

Intr-o alta ordine de idei, asta inseamna ca modelul din Stuttgart va fi inzestrat, in primul rand, cu un nou spoiler fata, ce se remarca in special prin dimensiunea exagerata a prizelor de aer. Este adevarat, motorul are nevoie de aer, insa ce-i prea mult strica. Ce-i drept, inginerii de la TopCar se dovedesc mari adepti ai acestei zicale.

Trecand insa peste acest mic detaliu, ne ramane sa specificam pragurile laterale surprinzator de subtile. Ei bine, nu acelasi lucru poate fi afirmat si despre extensiile pentru aripi, noul spoiler spate inzestrat cu difuzor de aer sau eleronul pentru portbagaj, care tipa din toti rarunchii un zgomotos 'uita-te la mine!'. Sigur, ar mai fi de mentionat si noua capota a motorului, oglinzile din fibra de carbon - la fel ca majoritatea componentelor exterioare, sau jantele ADV.1, iar meniul pare complet.

Tuning Made in Rusia: Porsche Panamera Turbo S by TopCar

Dar, daca aveai impresia ca marea tragedie se sfarseste aici, atunci ar fi cazul sa sari peste partea cu interiorul. Nu de alta, dar ai putea ramane cu adevarat socat - din orice punct de vedere. La fel ca si viitorii pasageri, care vor fi nevoiti sa suporte o combinatie total nereusita - cel putin pentru un Porsche Panamera Turbo S, ce include insertii de piele de crocodil, accente de aur si ornamente din lemn de mesteacan Karelian.

Tuning Made in Rusia: Porsche Panamera Turbo S by TopCar

Si, in cazul in care modificarile nu te-au inspaimantat pe deplin, atunci nota de plata o va face cu siguranta. Mai exact, 'capodopera' copmaniei rusesti se vinde pentru impresionanta suma de... 423.810 euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Porsche Panamera Turbo S by TopCar
mai multe