Tuning Dodge Charger: Mopar prezinta noile pachete de dotari pentru masinile de politie americane

Tuning Dodge Charger: Mopar prezinta noile pachete de dotari pentru masinile de politie americane
Este stiut ca masinile americane de politie, asa numitele Interceptor, sunt variante modificate fata de cele de serie. Nu e de mirare ca masinile de politie americane, oricat de urat ar arata, pot tine pasul cu diverse Corvette, Ferrari sau alte masini scumpe. Iata ca acum, Mopar a anuntat noile "bunatati" pentru modelul Dodge Charger, masinile din dotarea politiei de pe autostrada.
Distribuie pe Facebook

Masinile de urmarire pe autostrazile americane sunt Dodge Charger, cu singurul scop de a prinde masinile care incalca legea. Si cum nu vorbim de masini normale, ci preparate special, nu prea sunt multe masinile care le stau in fata... Mai ales cea de-a doua generatie a noului Charger, care a primit de la Mopar o sumedenie de pachete interesante, special destinate unei masini de urmarire.

Mopar prezinta noile pachete de putere pentru masinile de politie americane

Toate "interceptoarele" Dodge Charger de politie se bucura de motoare Pentastar V6 de 292 de cp sau de uriasul Hemi V8 de 5,7 litri de produce 370 cp. Insa orice unitate de politie isi poate comanda Chargerul de urmarire customizabil cu 24 de "bunatati" semnate Mopar.

Dodge a anuntat ca de acum, masinile de politie vor fi "tunate" direct din fabrica, dupa specificatiile politistilor. "Inginerii de la Mopar aduc un mare plus noului model 2012 de Dodge Charger, cu echipamente si modificari verificate si testate, pentru a crea un fel de one stop shop pentru clientii din politie" spune Pietro Gorlier, Presedinte si CEO al diviziei Mopar.

Mopar prezinta noile pachete de putere pentru masinile de politie americane

Dodge oferea si pana acum masini politiei, insa acum au lansat o serie de 6 pachete speciale de modificari, ce pot fi alese de politisti in functie de nevoile lor. Pachetul de baza include: sistem electric imbunatatit sa reziste la consumuri mari, panou de control pentru conectarea diverselor aparate, tava culisanta in portbagaj pentru diverse echipamente sau arme, sistem de ventilatie a portbagajului, sirena de 100 W cu amplificare si diverse sisteme de iluminare.

Mopar prezinta noile pachete de putere pentru masinile de politie americane

Celelalte pachete optionale includ si mai multe sisteme de avertizare sonora si vizuala, ranforsarea caroseriei, spoiler frontal cu bullbar de impingere a masinii, legaturi electrice si in spate, etc.

In afara de cele 6 pachete "gata facute" de Dodge si Mopar, mai este o lista de 24 de optionale, printre care se numara lumini in grila fata, lumini in colturile masinii si la parasolar, consola speciala de politie, presuri all-weather, sisteme de tractare fata-spate, etc.

Oricum, puterea motoarelor V6 si V8 de pe masinile de politie ramane secreta. Mopar a publicat numai detalii despre accesorizarea lor si despre dotari, nicidecum despre puterea masinilor. Dar ca sa testezi singur ce poate o masina de politie americana, nu trebuie decat sa depasesti putin viteza si vei fi tras pe dreapta imediat...

Distribuie pe Facebook
mai multe