Tuning Ferrari: Si Mansory modifica noul F12 Berlinetta

Tuning Ferrari: Si Mansory modifica noul F12 Berlinetta
Rand pe rand, cea mai noua creatie a constructorului din Maranello, si anume Ferrari F12 Berlinetta, a facut o vizita mai tuturor caselor celebre de tuning, oprind in cele din urma (si) in curtea celor de la Mansory.
Distribuie pe Facebook

Pentru posesorii celei mai noi creatii marca Ferrari, si anume impresionantul F12 Berlinetta, germanii de la Mansory ofera - pentru inceput, un tratament vizual remarcabil, ce include in componenta sa numeroase elemente stilistice realizate din fibra de carbon, precum prize aditionale de aer, spoilere fata / spate complet restilizate, praguri si oglinzi laterale sublim redesenate, dar si un eleron pentru portbagaj.

Ferrari F12 Berlinetta by Mansory

De asemenea, automobilul de inalta performanta din Maranello nu a scapat nici fara noi jante - vorbim mai exact de un set de jante ultrausoare oferit intr-o combinatie de 21, respectiv 22 inci (fata / spate), lista cu atractii principale de ordin estetic mutandu-se in cele din urma la nivelul interiorului, acolo unde viitorii pasageri vor fi serviti cu o combinatie de piele si alcantara, plus cusaturi contrastante, respectiv accente de fibra de carbon.

Ferrari F12 Berlinetta by Mansory

La nivel tehnic, posesorii noului si impresionantului Ferrari F12 Berlinetta pot apela specialistii germani din cadrul Mansory pentru o unitate de control optimizata si livrata in compania unui sistem de evacuare sport, inzestrat cu doua tobe de esapament. Astfel, in urma acestor imbunatatiri, valorile maxime ale propulsorului V12 de 6.3 litri ascuns sub capota au crescut cu aproximativ 35 cai putere si 35 Newton-Metri, de la un standard 740 CP si 690 Nm pana la un total de 775 CP si 725 Nm.

Ferrari F12 Berlinetta by Mansory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Ferrari F12 Berlinetta by Mansory
mai multe