Tuning Fisker: CEC modifica hibridul Karma

Tuning Fisker: CEC modifica hibridul Karma
Specializati in proiectarea si constructia de jante, americanii de la CEC au luat o scurta pauza de la programul lor obisnuit pentru a face echipa cu designerii Fisker si a crea un prim program de tuning pentru modelul Karma. Rezultatul final este absolut fantastic.
Distribuie pe Facebook
Livrat in compania unui aspect atragator inca din versiunea standard, noul Fisker Karma by CEC iese in evidenta printr-un plus de agresivitate, detaliu conferit in special de prelungirea subtila proaspat-atasata spoilerului fata. De asemenea, tot cu o prelungire subtila s-a ales si capota portbagajului, pachetul de tuning rezultat in urma colaborarii dintre cele doua companii americane fiind completat in cele din urma de pragurile laterale restilizate si noile jante, de dimensiuni mai mult decat generoase.

Lista cu modificari se opreste momentan aici, insa nimeni nu stie ce ne rezerva viitorul. Poate o personalizare la nivelul interiorului sau, de ce nu, poate chiar imbunatatire a propulsorului turbo de doi litri ascuns sub capota, ce actioneaza ca generator atunci cand cele doua motoare electrice raman fara curent.

Fisker Karma by CEC

Fisker Karma by CEC

Fisker Karma by CEC


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Fisker Karma by CEC
mai multe