Tuning Ford: Noul Mustang V6 primeste pachetul Roush RS

Fiindca nu cu totii ne putem permite cate un Mustang GT sau modificari de peste 10.000 dolari, specialistii de la Roush lasa deoparte creatiile extreme si isi indreapta atentia, chiar daca probabil numai pentru un moment, catre noul Mustang V6 si pasionatii de tuning cu buget redus.
Distribuie pe Facebook
Pornind de la exterior, celebra companie de tuning a adaugat un nou kit aerodinamic, compus de elemente dintre cele mai subtile. De exemplu, partea frontala nu s-a ales decat cu o simpla prelungire destinata spoilerului, partea din spate fiind si ea nevoita bucure numai cu aparitia unui eleron atasat la nivelul portbagajului. De asemenea, din meniul standard nu lipsesc nici prelungirile dedicate pragurilor laterale, cei care doresc mai mult de-atat fiind invitati sa opteze si pentru priza de aer pentru capota motorului, respectiv ornamente pentru geamurile laterale - spate.

Tuning Ford: Noul Mustang V6 primeste pachetul Roush RS

In ceea ce priveste interiorul, specialistii americani au upgradat cockpit-ul ultimului Ford Mustang V6 cu numeroase noi accesorii, covorasele brodate, pedalele perforate si butonul gravat Roush folosit pentru deschiderea cotierei fiind dintre cele mai reprezentative. Optional, compania de tuning pune la dispozitie si scaune imbracate in piele, volan sport acoperit cu piele intoarsa, ornament pentru schimbatorul de viteze, plus praguri iluminate cu logo-ul Roush.

Tuning Ford: Noul Mustang V6 primeste pachetul Roush RS

Referitor la partea tehnica, merita mentional ca propulsorul V6 de 3.7 litri ascuns sub capota dezvolta in continuare 305 cai putere, singurele imbunatatiri la acest nivel constand in echiparea sasiului cu o suspensie mai joasa, respectiv jante pe 19 inci.

Tuning Ford: Noul Mustang V6 primeste pachetul Roush RS

Pachetul Roush RS pentru noul Ford Mustang V6 poate fi achizitionat contra unui pret de pornire de 4.000 dolari.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Ford Mustang by Roush
mai multe