Tuning Ford: Roush Performance modifica noul Focus ST

Tuning Ford: Roush Performance modifica noul Focus ST
Cunoscuti si recunoscuti pentru oferta lor cu bunatati destinata modelelor Mustang si F-150, americanii de la Roush Performance sunt pe cale sa ofere un prim pachet de tuning si pentru cea mai noua generatie a hot-hatch-ului Ford Focus ST.
Distribuie pe Facebook

Lansat pentru prima oara in cariera sa intr-o versiune globala, noul Ford Focus ST a facut ravagii printre companiile de tuning americane, majoritatea tunerilor de peste Ocean ingramadindu-se sa ofere cel putin un pachet cu bunatati pentru ultima generatie a popularului hot-hatch. Shelby si Hennessey au trecut deja de aceasta etapa, iar acum este randul celor de la Roush sa riposteze!

Ford Focus ST by Roush Performance

Pentru cea mai noua generatie a modelului Ford Focus ST, celebra companie de tuning din Michigan ofera la acest moment numai doua modificari, cei care au pus deja mana pe un exemplar al popularului hot-hatch putand apela la Roush Performance fie pentru o admisie imbunatatita, fie pentru un sistem de evacuare sport.

Ford Focus ST by Roush PerformanceFord Focus ST by Roush Performance

Asta pentru moment. Nu de alta, dar cei care au ceva mai multa rabdare vor fi rasplatiti in viitorul apropiat si cu alte bunatati, printre care si un plus de putere sau o noua suspensie. De asemenea, tot in perioada urmatoare, oferta Roush Performance destinata posesorilor noului Ford Focus ST se va imbogati si cu numeroase accesorii stilistice, ce vizeaza atat interiorul, cat si exteriorul ultimei generatii a popularului hot-hatch.

Ford Focus ST by Roush Performance

Distribuie pe Facebook
mai multe