Tuning Ford: Superchips ofera un plus de putere pentru motorul 1.0 EcoBoost

Tuning Ford: Superchips ofera un plus de putere pentru motorul 1.0 EcoBoost
Printr-o simpla optimizare a unitatii de control si in schimbul unei sume modice, de numai 455 lire sterline, compania britanica de tuning Superchips este gata sa ridice valorile maxime ale propulsorului Ford 1.0 EcoBoost de la 123 CP si 200 Nm la 145 CP si 227 Nm.
Distribuie pe Facebook

Disponibil impreuna cu ultima generatie a modelului Focus, respectiv recent-lansatul B-Max, noul propulsor in trei cilindri 1.0 EcoBoost de la Ford promite valori maxime deloc de neglijat, de pana la 123 cai putere si 169 Newton-Metri (200 Newton-Metri cu ajutorul functiei overboost). Pentru cei care vor insa mai mult de-atat, compania britanica de tuning Superchips pare sa aiba solutia ideala.

Printr-o simpla optimizare a unitatii de control, specialistii din Regat au reusit sa stoarca alti aproximativ 22 CP si 27 Nm, propulsorul 1.0 EcoBoost ascuns sub capota urmand a pune acum la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 145 cai putere si 227 Newton-Metri. Desi "noile" performante nu au fost momentan anuntate, oficialii Superchips tin sa ne asigure ca valoarea atribuita consumului de carburant nu a crescut in nici intr-un fel.

Vestile bune nu se opresc insa aici, ci continua cu anuntul conform caruia compania britanica de tuning pregateste acelasi tratament si pentru versiunea de 100 cai putere. Pana atunci insa, proprietarii variantei de 125 CP pot opta pentru aceasta crestere de putere contra unei sume modice, de numai 445 lire sterline (TVA inclus).

Distribuie pe Facebook
mai multe