Tuning Ford: Tanner Foust si Cobb Tuning ne aduc un Focus ST de 300 cai putere

Tanner Foust si Cobb Tuning fac din nou echipa si pun la dispozitia tuturor iubitorilor de hot-hatch-uri din Statele Unite un Ford Focus ST special, ce se poate lauda cu prezenta a 300 cai putere, plus alte imbunatatiri.
Distribuie pe Facebook

Urmand a fi disponibil la vanzare in lunile urmatoare, la un pret momentan neanuntat, noul Ford Focus ST Tanner Foust Edition by Cobb Tuning se remarca in special printr-un plus de agresivitate vizuala, prelungirile atasate spoilerelor fata / spate si pragurilor laterale reprezentand doar o buna parte dintre cei care se "vinovati" de aceasta situatie.

Nu de alta, dar rezultatul colaborarii dintre pilotul Tanner Foust si compania Cobb Tuning mai iese in evidenta, tot la nivel de exterior, si prin capota ventilata a motorului, dar si prin eleronul ce continua linia plafonului.

Ford Focus ST Tanner Foust Edition by Cobb Tuning

Ford Focus ST Tanner Foust Edition by Cobb Tuning

Iar asta nu e tot. Cu numeroase modificari si imbunatatiri ne intalnim si in cadrul departamentului tehnic, acolo unde noul Ford Focus ST Tanner Foust Edition by Cobb Tuning se poate lauda cu un total de 300 cai putere, valoare obtinuta in urma echiparii propulsorului 2.0 EcoBoost aflat sub capota cu ECU optimizat, intercooler upgradat, admisie revizuita, plus sistem de evacuare sport.

De asemenea, rezultatul colaborarii dintre pilotul Tanner Foust si compania Cobb Tuning mai beneficiaza si de suspensie mai joasa, respectiv sistem de franare de inalta performanta, dar si de jante forjate de dimensiuni generoase sau stickere exterioare.

Ford Focus ST Tanner Foust Edition by Cobb Tuning

Ford Focus ST Tanner Foust Edition by Cobb Tuning

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Ford Focus ST Tanner Foust Edition by Cobb Tuning
mai multe