Tuning Honda: cel mai turbat Civic din Hawaii

Tuning Honda: cel mai turbat Civic din Hawaii
Hondele mereu ne-au fascinat, pentru ca pe cat de frumoase sunt in varianta de fabrica, pe atat de periculoase sunt atunci cand sunt tunate. Si acest Civic nu duce lipsa deloc de tuning, mai ales sub capota, unde motorul original a primit o turbina care i-a crescut puterea la cateva sute de cai putere.
Distribuie pe Facebook

Acest Civic sexy ii apartine lui Dexter, din clubul de curse Mansu, din Hawaii. Membrii clubului au unele dintre cele mai tari masini din arhipelag, dar si cateva dintre cele mai frumoase "domnite" dornice sa pozeze alaturi de ele. Pe masina stim cum o cheama, Civic, fara indoiala, dar am aflat si despre model acest detaliu: ea este Maria Zhang (sa-i dati add pe Facebook!) si a fost destul de amabila sa "impodobeasca" acest Civic in sesiunea foto pe care a facut-o Dexter, proprietarul, pentru Stance Nation.

Tuning Honda: cel mai turbat Civic din Hawaii

Desi la prima vedere exterioara masina pare doar un alt Civic lasat pe burta care merge pe un set de jante Diamond Racing, este mult mai mult de atat. Compartimentul motor a fost complet vopsit in rosu si este plin de "bunatati". Motorul B18C1 a primit o transmisie JDM B16A si supraalimentare cu ajutorul unei turbine T3/T4 Turbonetics. Cutia de sigurante, conductele de frana si bateria au fost mutate, astfel incat sa se faca loc galeriei de evacuare si turbinei. Pentru inceput!

Tuning Honda: cel mai turbat Civic din Hawaii

Exteriorul contine un eleron Backyard Special, la fel si prelungirea spoilerului fata, oglinzi laterale Spoon, protectii de noroi OEM. Tot pentru inceput! Pentru ca lista modificarilor e mai lunga si se gaseste la finalul prezentarii.

Tuning Honda: cel mai turbat Civic din Hawaii

Jantele oldschool sunt Pro White Diamond Racing 15x8 cu 12 offset. Anvelopele sunt unele chiar decente, adica 165/45/15. Garda la sol a fost coborata datorita unui set de suspensii Ground Control. Franele au fost si ele inlocuite, asa cum ii sta bine unei masini care si-a dublat puterea, cu frane GSR. In interior, scaunele au fost luate de la Civic Type R, si cele fata si bancheta spate. Rollcage-ul care are rol protector, dar in acest caz e mai mult de aspect, este unul Autopower in 6 puncte. La final, aspectul este unul Stance, poate nu cel mai coborat din lume, dar cu siguranta spectaculos!

Tuning Honda: cel mai turbat Civic din Hawaii

Sub capota

Motor B18C1

Transmisie JDM B16A

Turbina Turbonetics

Galerie de evacuare Love Fab

Wastegate Tial cu arc de 10 lbs

Blow-off Blitz

Galerie de admisie STR

Rampa de injectoare Hayame

Injectoare de 440 RC

Ambreiaj Stage 3 Clutchmaster

Ceas de presiune benzina B&M

Cabluri si conducte invelite

Vopsea anodizata in compartimentul motor

Exterior

Eleron Backyard Special

Prelungire spoiler Backyard Special

Oglinzi Spoon

Carlig de remorcare Bennen

Interior

Scaune fata Civic Type R

Bancheta Civic Type R

Ceasuri SiR

Ceas JDM in bord

Schimbator de viteze Spoon

Manere Password JDM Type R

Insertii Type R

Rollcage Autopower in 6 puncte

Jante si suspensie

15 x 8 Pro White Diamond Racing

Anvelope 165/45/15 Federal Formoza

Suspensie Ground Control

Frane GSR

Prezoane lungi Skunk2



Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Tuning Honda: cel mai turbat Civic din Hawaii
mai multe