Tuning Interior: Piele de reptila si carbon albastru pentru Mercedes C63 AMG

Tuning Interior: Piele de reptila si carbon albastru pentru Mercedes C63 AMG
  • TopCar modifica interiorul unui Mercedes C63 AMG
  • Tunerul rus a optat pentru negru si albastru
  • Principala atractie este pielea de crocodil
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua creatie a rusilor de la TopCar are la baza ultima generatie a modelului Mercedes C63 AMG si aduce in prim plan fibra de carbon albastra si pielea de crocodil de aceeasi culoare.

Atunci cand vine vorba de un automobil precum Mercedes C63 AMG, primul lucru care-ti vine in minte este performanta. Si propulsat de un V8 de 6.3 litri si pana la 487 cai putere fiind, modelul din Stuttgart nu duce lipsa de asa ceva, primii 100 kilometri pe ora venind dupa numai 4.5 secunde (sau chiar intr-un timp mai mic), de exemplu.

Dar nu performanta a fost aspectul vizat de TopCar atunci cand a venit vorba de modificarea ultimei generatii a germanului Mercedes C63 AMG. Nu peformanta, ci interiorul. Iar tratamentul suferit de modelul din Stuttgart merita toata atentia noastra, in special prin prisma materialelor, dar si a combinatiei de culori folosite.

Mercedes C63 AMG by TopCar

Mercedes C63 AMG by TopCarMercedes C63 AMG by TopCar

Intr-o alta ordine de idei, Mercedes-ul C63 AMG cu pricina iese acum in evidenta printr-o combinatie de piele si alcantara. Nimic neobisnuit pana aici. Totusi, pe langa pielea si alcantara accesorizate ocazional cu cusaturi de culoare albastra si in forma de carouri, modelul din Stuttgart se mai remarca si printr-un detaliu ceva mai special: piele de crocodil. Piele de crocodil si fibra de carbon, ambele finisate in aceeasi nuanta de albastru, mai exact.

Extravaganta sau prost gust? Tu decizi! Indiferent insa de senzatia pe care ti-o confera acest Mercedes C63 AMG de la TopCar, concluzia este oarecum aceeasi: nu poti sa nu recunosti ca tunerul rus a facut o treaba excelenta, in special prin prisma executiei si, de ce nu, a unicitatii. Nu de alta, dar nu in fiecare zi iti este dat sa vezi un exemplar al modelului din Stuttgart dotat cu un interior din piele de crocodil si fibra de carbon, ambele de culoare albastra.

Mercedes C63 AMG by TopCarMercedes C63 AMG by TopCar

Mercedes C63 AMG by TopCar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes C63 AMG by TopCar
mai multe