Tuning Lamborghini: Noul Mansory Carbonado promite 1.250 CP, design stealth si carbon din belsug

Tuning Lamborghini: Noul Mansory Carbonado promite 1.250 CP, design stealth si carbon din belsug
Germanii de la Mansory nu se afla chiar la prima experienta cu recent-lansatul Lamborghini Aventador LP700-4. Cu toate acestea, cei care viseaza la ceva mai mult de 754 cai putere si 750 Newton-Metri - atata cat ofera programul initial de tuning destinat supercarului italian, au acum la dispozitie un nou meniu. Un meniu care include, printre altele, si un total de pana la 1.250 cai putere.
Distribuie pe Facebook

Urmand a-si face prima aparitie publica in cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment ce ia startul chiar in zilele urmatoare, versiunea imbunatatita a programului Mansory Carbonado se remarca, pentru inceput, prin mai multa fibra de carbon ca oricand.

De asemenea, in urma tratamentului suferit, noul Lamborghini Aventador LP700-4 s-a ales si cu un kit aerodinamic dramatic-stilizat, caracterizat de numeroase prize aditionale de aer, splitter central masiv, extensii uriase pentru aer, difuzor spate remarcabil, plus eleron pentru capota motorului de dimensiuni mai mult decat generoase.

Mansory Carbonado

Deloc surprinzator, cu acelasi nivel ridicat de agresivitate ne intalnim si in cadrul compartimentului motor, propulsorul V12 de 6.5 litri ascuns sub capota fiind inzestrat cu tot felul de bunatati mecanice, printre care si doua turbine de inalta performanta. Drept urmare, spre deosebire de un Lamborghini Aventador LP700-4 standard, noul Mansory Carbonado se poate lauda cu un plus de pana la 550 cai putere.

Rezultatul? Ei bine, cu pana la 1.250 CP la dispozitie, impresionanta creatie a companiei germane de tuning are nevoie de numai 2.6 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h! Viteza maxima? Undeva in jurul a 380 kilometri pe ora!

Mansory Carbonado

Revenind insa la cele vazute si palpabile, noul Mansory Carbonado se mai bucura si de prezenta unui interior complet customizat, ce abunda in insertii de piele alba si neagra. Insertii de piele alba si neagra peste care au fost "turnate" multiple cusaturi contrastante, respectiv numeroase elemente realizate din fibra de carbon.

Mansory CarbonadoMansory Carbonado

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mansory Carbonado
mai multe