Tuning Lamborghini: Wheelsandmore modifica noul Aventador Roadster

Tuning Lamborghini: Wheelsandmore modifica noul Aventador Roadster
A trecut o buna perioada de timp de cand nu am mai auzit nimic de Wheelsandmore, insa specialistii germani au revenit in cele din urma pe scena tuningului cu un nou proiect. Un nou proiect capabil sa ne lase fara de suflare, mai exact.
Distribuie pe Facebook

Nu te lasa inselat de ceea ce-ti transmite privirea. In ciuda faptului ca arata de parca ar fi complet stock, cea mai noua creatie a specialistilor germani din cadrul companiei Wheelsandmore se bucura de numeroase modificari capabile sa-ti opreasca suflarea in loc.

Lamborghini Aventador Roadster by Wheelsandmore

Iar aici ne referim, pentru inceput, la folia exterioara de culoare gri mat, ce-i confera recent lansatului Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster un aspect similar unui avion de vanatoare. De asemenea, se mai adauga in meniu si un set de jante forjate 6Sporz² oferite intr-o combinatie 20 / 21 inci (fata / spate) si in compania unei suspensii mai joase cu cateva zeci de milimetri, iar impresionantul automobil al constructorului din Sant'Agata Bolognese se remarca acum printr-un aspect mai impunator ca oricand.

Lamborghini Aventador Roadster by Wheelsandmore

Iar asta nu e tot. Noul Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster de la Wheelsandmore promite un plus de agresivitate si la nivel de performante, propulsorul V12 de 6.5 litri ascuns sub dramatic stilizata capota a motorului urmand a pune acum la dispozitia celui aflat la volan nici mai mult, nici mai putin de 792 cai putere si 775 Newton-Metri.

Lamborghini Aventador Roadster by Wheelsandmore

Drept urmare, comparativ cu versiunea standard, impresionantul automobil al constructorului din Sant'Agata Bolognese se poate lauda cu un plus de 92 cai putere si 85 Newton-Metri, surplus arhisuficient pentru ca acceleratia de la 0 la 100 kilometri pe ora sa coboare sub pragul celor trei secunde.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Lamborghini Aventador Roadster by Wheelsandmore
mai multe