Tuning Land Rover: Merdad transforma noul Range Rover intr-un SUV Coupe!

Tuning Land Rover: Merdad transforma noul Range Rover intr-un SUV Coupe!
Nu este chiar prima oara cand britanicii de la Merdad apeleaza la acest tertip pentru a ne atrage intreaga atentie, insa trebuie precizat ca un astfel de tratament pare sa functioneze si in cazul ultimei generatii a modelului Range Rover.
Distribuie pe Facebook

Botezata Highland GTC, cea mai noua creatie a specialistilor Merdad se diferentiaza de Range Rover-ul normal in special prin lipsa usilor spate, modificare ce a adus cu sine si o alungire a portierelor fata.

De asemenea, pe langa acest tratament, ultima generatie a legendarului off-roader britanic se mai bucura si de un nou kit aerodinamic, pus in valoare atat de spoilerele fata / spate, cat mai ales de extensiile uriase atasate aripilor laterale. Se adauga pe lista cu picanterii vizuale si un set de jante de dimensiuni generoase, plus o suspensie sport ce coboara garda la sol cu pana la 40 de milimetri, iar rezultatul final este demn de tot respectul si aplauzele noastre.

Exista insa si o mica problema: Conform britanicilor de la Merdad, impresionantul Range Rover Highland GTC este disponibil in schimbul unei sume ce variaza intre 209.000 si 485.000 de dolari, cel din urma upgrade aducand cu sine si un total de pana la 710 cai putere. Mult, putin, fiecare-si stie posibilitatile financiare.

Range Rover by Merdad

Range Rover by Merdad

Distribuie pe Facebook
mai multe