Tuning Lexus: Fox Marketing adauga un plus de dramatism japonezului IS-F

Tuning Lexus: Fox Marketing adauga un plus de dramatism japonezului IS-F
Desi se anunta o alternativa extrem de interesanta la BMW M3, modelul Lexus IS-F a disparut incet, dar sigur intr-un anonimat total. Situatia este insa pe cale sa se schimbe multumita celor de la Fox Marketing, compania americana de tuning sosind recent cu un pachet plin cu bunatati tehnice si estetice dedicat super-berlinei japoneze.
Distribuie pe Facebook

Privit din exterior, noul Lexus IS-F by Fox Marketing se remarca printr-o doza crescuta de agresivitate, kitul aerodinamic proaspat instalat la nivelul caroseriei 'mimand' miscarea chiar si atunci cand automobilul sta de fapt pe loc. Aruncand o privire mai detaliata, se poate spune negresit ca impresionanta creatie a cunoscutei companii de tuning de peste Ocean reuseste sa iasa in evidenta in special datorita extensiilor uriase atasate aripilor, ce gazduiesc acum jante iForged pe 20 inci, cu latime de 9, respectiv 11.5 inci - fata / spate.

De asemenea, tot pe lista cu atractii principale exterioare putem include si prelungirea prezenta la nivelul spoilerului fata sau pragurile laterale usor restilizate, pachetul cu imbunatatiri vizuale continuand la nivelul cockpitului, acolo unde automobilul japonez de inalta performanta s-a ales cu scaune fata / spate si fete ale usilor finisate si imbracate intr-o piele fina, de culoare Alpine White. Deloc surprinzator, 'broderia' in forma de F nu lipseste nici ea din peisajul interior.

In ceea ce priveste partea tehnica, noul Lexus IS-F by Fox Marketing apeleaza in principal la serviciile unui sistem de supraalimentare in cadrul caruia fac legea doua turbine de dimensiuni generoase, din sacul cu bunatati nelipsind insa nici suspensia mai joasa, sistemul de franare upgradat sau evacuarea sport.

Lexus IS-F by Fox Marketing

Lexus IS-F by Fox Marketing

Lexus IS-F by Fox Marketing

Lexus IS-F by Fox Marketing

Lexus IS-F by Fox Marketing
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Lexus IS-F by Fox Marketing
mai multe