Tuning McLaren: Bunatati Vorsteiner pentru MP4-12C

Tuning McLaren: Bunatati Vorsteiner pentru MP4-12C
Nu multe sunt aspectele ce pot fi imbunatatite la modelul McLaren MP4-12C insa, chiar si asa, americanii de la Vorsteiner au raspuns cu bucurie acestei mari provocari.
Distribuie pe Facebook

Al treilea McLaren de strada din istorie, insa abia primul dezvoltat cap-coada de constructorul britanic, modelul MP4-12C se lauda cu performante dintre cele mai impresionante, acceleratia de la 0 la 100 km/h in numai 3.1 secunde si viteza maxima de peste 345 kilometri pe ora fiind numai doua dintre acestea.

Nu de alta, dar automobilul companiei din Regat se mai bucura si de un aspect estetic pe masura, aspect estetic care, asa cum ii sta bine unui supercar adevarat, este proiectat dupa principiul "form follows function". Si cu toate acestea, desi se afla la numai un singur pas de perfectiune, industria tuningului se inghesuie sa modifice modelul McLaren MP4-12C.

McLaren MP4-12C Coupe by Vorsteiner

Astfel, dupa Hamann, Gemballa sau FAB Design, astazi este randul americanilor de la Vorsteiner sa ofere un prim pachet cu bunatati posesorilor supercarului britanic. Vorbim, ca de fiecare data de altfel, de un pachet ce vizeaza exclusiv designul exterior si care, dupa cum se poate observa si in fotografii, aduce cu sine un plus considerabil de agresivitate.

Intr-o alta ordine de idei, in urma tratamentului suferit, modelul McLaren MP4-12C s-a ales cu o parte frontala complet restilizata, imbunatatiri dintre cele mai radicale fiind operate si la nivelul partii posterioare. De asemenea, din meniu nu lipsesc nici pragurile laterale sau eleronul destinat capotei motorului, lista cu bunatati incheindu-se in cele din urma cu jantele in cinci spite duble, disponibile atat pe 20, cat si 21 inci.

McLaren MP4-12C Coupe by Vorsteiner

Distribuie pe Facebook
mai multe