Tuning McLaren: Hamann reviziteaza proiectul memoR

Tuning McLaren: Hamann reviziteaza proiectul memoR
Dezvaluit in premiera mondiala in primavara anului trecut, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, si transformat apoi intr-un 'simpatic' Art Car, proiectul memoR al germanilor de la Hamann a fost readus recent in atelierele din Laupheim pentru a fi inzestrat cu o noua schema de culori.
Distribuie pe Facebook

Finisata de-aceasta data intr-o combinatie de albastru deschis si negru lucios, impresionanta creatie ce are la baza supercarul McLaren MP4-12C se remarca in continuare prin kitul aerodinamic deloc subtil, ce aduce in prim-plan o puternica senzatie de 'misca din calea mea'.

Hamann memoR in albastru

Altfel spus, partea frontala a fost complet redesenata, lista cu atractiile stilistice regasite la acest nivel incluzand un spoiler inzestrat cu prize uriase , LED-uri pozitionate central si splitter, masiv, in timp ce capota motorului portbagajul s-a ales si el cu cateva artificii aerodinamice, precum cele doua fante de aer atent sculptate.

Hamann memoR in albastru

In ceea ce priveste partea posterioara a 'noului' Hamann memoR, principalele bunatati estetice sunt reprezentate de spoilerul total complet restilizat si echipat cu un difuzor de aer de dimensiuni mai mult decat generoase, de sistemul de evacuare dotat cu trei tips-uri cu design unic si, nu in ultimul rand, de eleronul absolut gigantic.

Hamann memoR in albastru

Alte detalii exterioare includ noi praguri laterale, extensii uriase pentru aripi, priza de aer pentru plafon si jante Edition Race combinate cu o suspensie mai joasa.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Hamann memoR in albastru
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Ianuarie 2013