Tuning Mercedes: Brabus modifica noul B-Class

Tuning Mercedes: Brabus modifica noul B-Class
Proaspat-lansata, ultima generatie a modelului Mercedes B-Class a fost deja luata in primire de inginerii Brabus. Momentan, lista cu modificari propusa de compania din Bottrop se limiteaza la un nou kit aerodinamic, plus alte cateva bunatati tehnice, insa proprietarii noului model german nu au nici un motiv de tristete: cresterile de putere sunt, si ele, pe drum!
Distribuie pe Facebook

Lansata in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din 2011 si disponibila in Romania la un pret de pornire de aproximativ 25.000 euro, ultima generatie a modelului Mercedes B-Class impresioneaza prin doua mari caracteristici: in primul rand, prin designul atragator, placut privirii si, in al doilea rand, prin gama de motorizari extrem de eficienta. Daca in cazul celei de-a doua categorii nu ar mai fi nimic de imbunatatit (cel putin momentan), nu acelasi lucru se poate spune si atunci cand vine vorba de prima parte.

Tuning Mercedes: Brabus modifica noul B-Class

Simtind ca un plus de sportivitate nu ar face rau nimanui - nici macar recent-lansatului Mercedes B-Class II, specialistii Brabus s-au pus pe dezvoltat un nou kit aerodinamic, compus din, probabil, cele mai subtile elemente pe care le-ai vazut vreodata. Mai exact, in cazul in care nu cunosti extrem de bine ultima generatie a modelului din Stuttgart, este aproape imposibil sa remarci prelungirea spoilerului fata sau difuzorul spoilerului spate.

Tuning Mercedes: Brabus modifica noul B-Class

Contrar a ceea ce ai putea crede initial, noul Mercedes B-Class nu a primit nici un plus de putere din partea tunerului german. In schimb, modelul constructorului din Stuttgart a fost inzestrat cu un sistem de evacuare sport, cu patru tobe de esapament. Mai mult de atat, specialistii Brabus au instalat si o suspensie mai joasa cu circa 30 de milimetri, rezultatul final fiind decorat cu jante de pana la 19 inci.

Tuning Mercedes: Brabus modifica noul B-Class

In ceea ce priveste interiorul, viitorii clienti au la dispozitie un program complet de personalizare, ce include printre altele si insertii de piele, accente de aluminiu, sistem de iluminare ambientala sau sistem multimedia.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Mercedes B-Class by Brabus
mai multe