Tuning Mercedes: Brabus modifica ultima generatie a roadsterului SL

Visezi la o doza extra de exclusivitate sau iti doresti un strop in plus de performanta pentru al tau Mercedes SL? Indiferent de raspunsul dat, ar trebui sa stii urmatorul lucru: germanii de la Brabus au pus mana pe ultima generatie a roadsterului din Stuttgart si i-au insuflat atat un plus de caracter, cat si o doza extra de agilitate.
Distribuie pe Facebook

Fie ca esti detinatorul versiunii standard, fie ca ascunzi in garaj un exemplar echipat cu optiunea AMG, compania germana de tuning din Bottrop este gata sa-ti puna la dispozitie un nou kit aerodinamic, compus din spoilere fata / spate revizuite, praguri laterale redesenate si eleron pentru portbagaj. De asemenea, de pe lista cu bunatati estetice nu lipsesc nici aripile frontale inzestrate cu prize de aer, pachetul cu imbunatatiri exterioare fiind completat in cele din urma de noile jante, disponibile in diverse design-uri si multiple dimensiuni.

Tuning Mercedes: Accesorii Brabus pentru ultima generatie a roadsterului SL

In ceea ce priveste atingerile interioare, viitorii clienti vor avea de optat pentru doua variante diferite si oarecum total opuse: prima dintre acestea face referire la doar cateva accesorii subtile, precum un nou set de pedale, praguri iluminate sau vitezometru gradat pana la 360 km/h, in timp ce ultima aduce in prim plan customizarea la superlativ si se traduce printr-un cockpit finisat in orice culoare posibila, imbracat in orice material dorit si, nu in ultimul rand, accesorizat cu orice ornament existent.

Tuning Mercedes: Accesorii Brabus pentru ultima generatie a roadsterului SL

Referitor la partea tehnica, programul de tuning dezvoltat de specialistii Brabus si dedicat ultimei generatii a modelului Mercedes SL include in componenta sa atat o imbunatatire a manevrabilitatii (prin arcuri sport sau modul electric acolo unde se intalneste suspensie pneumatica), cat si o amplificare a tonalitatii sunetului produs de motorul ascuns sub capota (prin sistem de evacuare cu patru tobe de esapament).

Tuning Mercedes: Accesorii Brabus pentru ultima generatie a roadsterului SL

In plus, pentru cei care vor mai mult de-atat si detin din intamplare un exemplar SL500, celebra companie din Bottrop este dispusa sa-si lasa amprenta si asupra compartimentului motor, operatiune ce va duce la cresterea valorilor maxime pana la un total de 520 cai putere si 820 Newton-Metri. Drept urmare, primii 100 km/h vor sosi data viitoare dupa numai 4.4 secunde, in timp ce viteza maxima va urca pana pe la 300 kilometri pe ora.

Tuning Mercedes: Accesorii Brabus pentru ultima generatie a roadsterului SL

Preturile modificarilor nu au fost momentan anuntate, insa este bine de stiut ca ultima generatie a roadsterului din Stuttgart este disponibila pe piata autohtona contra unui pret de pornire de aproximativ 97.100 euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze Mercedes SL by Brabus
mai multe