Tuning Mercedes: Brabus ne incanta privirile cu un super-G65 AMG de 800 CP si 1.420 Nm

Tuning Mercedes: Brabus ne incanta privirile cu un super-G65 AMG de 800 CP si 1.420 Nm
Disponibil pentru prima oara si in compania unui propulsor cu 12 cilindri in V, legendarul Mercedes G-Class s-a transformat peste noapte, aproape instant, intr-o oferta de nerefuzat pentru cei cu dare de mana din Beverly Hills, Moscova sau Dubai. Iar daca cei 612 cai putere pusi la dispozitie de unitate bi-turbo ascunsa sub capota nu sunt indeajuns, germanii de la Brabus sunt pregatiti sa intervina in orice moment.
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto din Qatar, eveniment ce se desfasoara in perioada 29 ianuarie - 2 februarie, noul Brabus 800 Widestar propune posesorilor modelului Mercedes G65 AMG un plus de pana la 188 cai putere si 420 Newton-Metri, propulsorul V12 twin-turbo de sase litri ascuns sub capota legendarului off-roader punand acum la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 800 CP si 1.420 Nm - cea din urma valoare fiind insa limitata la 1.100 Nm, in stilul caracteristic companiei germane de tuning. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h va cobori pana la 4.2 secunde, in timp ce viteza maxima va urca pana la 270 kilometri pe ora - asta daca specialistii germani nu ar instala o limitare la pragul celor 250 km/h.

Mercedes G65 AMG by Brabus

Mercedes G65 AMG by Brabus

Mai mult de-atat, spre deosebire de exemplarul aflat la baza, noul Brabus 800 Widestar se mai poate lauda si cu multiple insertii de crom prezente la nivel de spoiler fata, praguri laterale, respectiv spoiler spate, lista cu bunatati vizuale continuand cu luminile de tip LED aditionale, respectiv numeroasele noi prize de aer, instalate atat la nivelul capotei motorului, cat si la nivelul extensiilor atasate aripilor fata / spate. De asemenea, nu lipsesc din meniul exterior nici jantele cu dimensiuni generoase, de pana la 23 inci, servite in cazul de fata in compania unei suspensii ajustabile, ce modifica in mod manual (cu ajutorul unui buton amplasat la interior) sau automat garda la sol.

Mercedes G65 AMG by Brabus

Mercedes G65 AMG by Brabus

In cele din urma, noul Brabus 800 Widestar se mai bucura si de prezenta unui interior finisat in doua culori, ce imbina insertiile de piele cu accentele de alcantara si ornamentele realizate din lemn. In cazul in care viitorul client nu este multumit de aceasta combinatie, compania de tuning din Bottrop accepta comenzi pentru orice fel de propunere, indiferent de culoare, material sau design. Nu de alta, dar pana la urma totul are un pret. Iar cand ai pus deja mana pe un exemplar al impresionantului Mercedes G65 AMG, exclusivitatea este singului lucru care conteaza cu adevarat.

Mercedes G65 AMG by Brabus

Mercedes G65 AMG by Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Mercedes G65 AMG by Brabus
mai multe