Tuning Mercedes: EDO anunta un upgrade de 660 CP pentru noul G63 AMG

Tuning Mercedes: EDO anunta un upgrade de 660 CP pentru noul G63 AMG
  • Edo Competition modifica ultimul Mercedes G63 AMG
  • Tunerul german ofera un total de 660 CP si 900 Nm
  • Viteza maxima este acum limitata la 210 km/h
Distribuie pe Facebook

Da, stim: cu un V8 twin-turbo de 5.5 litri si 544 CP in dotarea standard, un surplus de putere nu este chiar primul lucru de care noul Mercedes G63 AMG are nevoie. Asta nu inseamna insa neaparat ca marile companii de tuning ale planetei nu se vor inghesuie din a-i prescrie ultimei generatii a off-roader-ului german de inalta performanta un astfel de tratament.

Aston Martin DBS, Bentley Continental GT Speed, Lamborghini Murcielago LP640-4 si chiar Enzo Ferrari, Porsche Carrera GT sau Maserati MC12. Atunci cand vine vorba de modificarea unui supercar, germanii de la Edo Competition par sa reprezinte alegerea fireasca. Specialistii celebrei companii de tuning din Ahlen nu raspund insa negativ nici acelor provocari ce aduc in prim plan un... off-roader.

Noul Mercedes G63 AMG nu este doar un alt oarecare off-roader, cei 544 de cai putere regasiti in compartimentul motor recomandandu-l drept unul dintre cele mai performante modele ale segmentului sau. Nu-ti surade faptul ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 5.4 secunde sau faptul ca viteza maxima a fost limitata la 210 kilometri pe ora? Ei bine, tot germanii de la Edo Competition sunt cei care au solutie.

Mercedes G63 AMG by Edo Competition

Mercedes G63 AMG by Edo Competition

O simpla optimizare a unitatii de control, plus un sistem de evacuare sport ii permit propulsorului V8 twin-turbo de 5.5 litri ascuns sub capota sa livreze acum tuturor celor patru roti nu mai putin de 660 cai putere si 900 Newton-Metri, timpul necesar acceleratiei de la 0 la 100 km/h coborand pana la pragul celor cinci secunde. Asta in timp ce viteza maxima a urcat pana la valoarea de 250 de kilometri pe ora.

Lista cu imbunatatiri nu se opreste insa aici, posesorii noului Mercedes G63 AMG fiind invitati de catre specialistii celebrei companii de tuning din Ahlen sa opteze si pentru un sistem de franare pe masura cifrelor, numerelor si valorilor maxime mai sus enumerate, compus din discuri ceramice cu dimensiuni de 398, respectiv 380 de milimetri, plus etriere cu sase pistoane atat pe puntea fata, cat si pe cea spate.

Intr-un final, meniul germanilor de la Edo Competition destinat off-roader-ului de inalta performanta mai include si o mare varietate de accesorii interioare, precum insertii de piele, accente de alcantara si ornamente realizate fie din lemn, fie din fibra de carbon, oferta tinand cont mai degraba de doleantele clientilor decat de alte variabile.

Mercedes G63 AMG by Edo Competition

Mercedes G63 AMG by Edo Competition

Mercedes G63 AMG by Edo Competition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Mercedes G63 AMG by Edo Competition
mai multe