Tuning Mercedes: Hennessey anunta un upgrade de 700 CP pentru G63 AMG

Tuning Mercedes: Hennessey anunta un upgrade de 700 CP pentru G63 AMG
  • Hennessey modifica noua generatie Mercedes G63 AMG
  • Tunerul ofera multiple bunatati tehnice si estetice
  • Motorul V8 bi-turbo dezvolta acum 700 CP si 1.085 Nm
Distribuie pe Facebook

Asociatia companiilor de tuning care s-au incumetat sa ia la modificat ultima generatie a super-off-roader-ului Mercedes G63 AMG primeste astazi un nou membru, in persoana americanilor de la Hennessey.

Echipat cu un propulsor V8 bi-turbo, modelul Mercedes G63 AMG ofera indeajuns de multa putere si un cuplu maxim arhisuficient pentru a putea misca planeta din loc. Totusi, pentru cei care au doar critici la adresa celor 544 CP si 760 Nm regasiti in dotarea off-roader-ului german de inalta performanta, oferta de tuning destinata motorizarii de 5.5 litri este una extrem de generoasa.

Mercedes G63 AMG by Hennessey

In cazul in care locuiesti peste Ocean, in Statele Unite ale Americii, cea mai simpla solutie pentru un upgrade o reprezinta Hennessey Performance, specialistii celebrei companii din Texas oferind pentru modelul Mercedes G63 AMG un plus de 156 CP si 325 Nm doar printr-o optimizare a unitatii de control, plus imbunatatirea sistemului de admisie a aerului.

Mercedes G63 AMG by Hennessey

Din pacate, performantele rezultate in urma acestui tratament nu au fost inca dezvaluite, insa nu ar fi de mirare ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze acum in mai putin de 5 secunde. Si asta in ciuda faptului ca off-roader-ul german de inalta performanta se mai poate lauda, pe langa cei 700 cai putere si 1.085 Newton-Metri proaspat aparuti in peisaj, si cu o greutate cu mult peste 2 tone.

Mercedes G63 AMG by Hennessey

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur lucru de precizat: pentru cei viseaza la ceva mai mult decat o crestere a valorilor maxime, specialistii americani din cadrul companiei de tuning Hennessey Performance mai pun la dispozitia posesorilor de Mercedes G63 AMG si alte bunatati, precum suspensie sport, accesorii din fibra de carbon sau noi jante din aliaj.

Mercedes G63 AMG by Hennessey

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mercedes G63 AMG by Hennessey
mai multe