Tuning Mercedes: TopCar imbraca in carbon si piele de crocodil noul G65 AMG

Tuning Mercedes: TopCar imbraca in carbon si piele de crocodil noul G65 AMG
  • Rusii de la TopCar modifica noul Mercedes-Benz G65 AMG
  • Compania ofera lemn masiv, alcantara si piele de crocodil
  • Kitul exterior poarta semnatura germanilor de la Hamann
Distribuie pe Facebook

TopCar imbraca in fibra de carbon, lemn si piele de crocodil noul Mercedes G65 AMG. Cu dedicatie pentru oligarhii rusi si detinatorii de petrol din Orientul Mijlociu.

A trecut o buna perioada de timp pana ca germanii de la Mercedes sa dea unda verde unui G-Class cu motorizare V12 insa, in cele din urma, inevitabilul s-a produs. Drept urmare, atunci cand aducem in discutie versiunea G65 AMG BiTurbo, de sase litri si 612 CP, legendarul automobil al constructorului din Stuttgart se poate lauda in fata tuturor cu titlul de cel mai puternic SUV / off-roader de pe planeta. Si singurul cu un motor V12 pe benzina, am mai putea adauga.

Mercedes G65 AMG by TopCar

Principala noutate este insa cu totul alta. Mai exact, cei care au pus mana pe un exemplar al mult asteptatului Mercedes G65 AMG - iar aici ne referim in special la oligarhii rusi si detinatorii de petrol din Orientul Mijlociu, pot opta pentru un pachet de tuning de-a dreptul excentric, ce combina ornamentele de lemn masiv cu insertiile de piele de crocodil. De asemenea, nu lipsesc din meniu nici portiunile de piele perforata sau accentele de alcantara, nota finala fiind data de numeroasele cusaturi realizata in forma de carouri. Asta la nivel de interior.

Mercedes G65 AMG by TopCar

Mercedes G65 AMG by TopCarMercedes G65 AMG by TopCar

Nu de alta, dar cei care vor mai mult de-atat pot apela la specialistii TopCar si pentru o sumedenie de imbunatatiri exterioare, celebra companie de tuning din Moscova avand o stransa colaborare cu germanii de la Hamann. Astfel, pe langa ornamentele de lemn masiv, insertiile de piele de crocodil si accentele de alcantara, cei care au pus mana pe un exemplar al noului Mercedes G65 AMG au la dispozitie si un kit aerodinamic de-a dreptul extrem, ce se remarca prin spoilere fata / spate agresiv stilizate, aripi laterale proeminente, capota motor, plus eleron pentru plafon din fibra de carbon si jante de dimensiuni mai mult decat generoase.

Mercedes G65 AMG by TopCarMercedes G65 AMG by TopCar

Am precizat oare cumva si cele sase (cate trei pe fiecare parte) tips-uri ale noului sistem de evacuare?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Mercedes G65 AMG by TopCar
mai multe