Tuning Mercedes: Vath modifica noul SLK

Tuning Mercedes: Vath modifica noul SLK
Lansat pe piata de doar cateva luni, noul Mercedes SLK a starnit un puternic val de admiratie printre toti iubitorii modelelor cabrio. De asemenea, nici companiile de tuning nu au putut ramnane indiferente, Vath fiind unul dintre ultimele nume mari care se lauda cu un pachet de modificari pentru automobilul constructorului din Stuttgart.
Distribuie pe Facebook

O prelungire pentru spoilerul fata si un nou difuzor de aer - ambele realizate din fibra de carbon. Sunt singurele imbunatatiri pe care le vei observa la nivelul caroseriei, germanii de la Vath preferand pentru un look subtil automobilele sale. Totusi, de aceasta data, chiar si modificarile operate sub capota pot fi considerate modeste.

Tuning Mercedes: Vath modifica noul SLK

Pentru inceput, versiunea SLK 200 CGI a fost inzestrata cu o noua unitate de control, valorile maxime urcand astfel pana la pragul celor 210 cai putere si 310 Nm - cifre arhisuficiente pentru o viteza maxima de 241 km/h. Mai departe, de aceeasi unitate de control optimizata se bucura si varianta SLK 250 CGI, motorul de 1.8 litri dezvoltand acum nici mai mult, nici mai putin de 244 CP si 360 Nm. Intr-un final, modelul de top SLK 350 a primit un nou ECU, fisa cu detalii tehnice indicand prezenta unor numere precum 330 CP, 390 Nm si 269 km/h.

Tuning Mercedes: Vath modifica noul SLK

In ceea ce priveste trenul de rulare, celebra companie germana de tuning ofera viitoriilor sai clienti posibilitatea de a opta pentru arcuri sport, ce coboara garda la sol cu circa 30 de milimetri, sau suspensie complet ajustabila. In plus, tot la acest capitol precizam si noile jante pe 20 inci, sistemul performant de franare cu discuri de pana la 378 milimetri si diferentialul cu alunecare limitata.

Tuning Mercedes: Vath modifica noul SLK

In cele din urma, posesorii noului Mercedes SLK pot opta si pentru numeroase accesorii interioare, pedalele din aluminiu, vitezometrul gradat pana la 330 km/h si insertiile de fibra de carbon fiind dintre cele mai reprezentative.


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes SLK by Vath
mai multe